Loading data. Please wait

ISO/TS 11133-2

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Guidelines on preparation and production of culture media - Part 2: Practical guidelines on performance testing of culture media

Số trang: 23
Ngày phát hành: 2003-12-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO/TS 11133-2
Tên tiêu chuẩn
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Guidelines on preparation and production of culture media - Part 2: Practical guidelines on performance testing of culture media
Ngày phát hành
2003-12-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN ISO/TS 11133-2 (2004-10), IDT * DIN CEN ISO/TS 11133-2 (2011-05), IDT * BS DD CEN ISO/TS 11133-2+A1 (2004-10-20), IDT * CEN ISO/TS 11133-2 (2003-12), IDT * XP V08-104-2 (2004-01-01), IDT * OENORM CEN ISO/TS 11133-2 (2004-03-01), IDT * ONR CEN ISO/TS 11133-2 (2011-08-15), IDT * UNE-CEN ISO/TS 11133-2 (2006-05-10), IDT * GOST ISO 11133-2 (2011), IDT * GOST R ISO 11133-2 (2008), IDT * UNI CEN ISO/TS 11133-2:2006 (2006-09-07), IDT * UNI CEN ISO/TS 11133-2:2011 (2011-03-15), IDT * CSN P CEN ISO/TS 11133-2 (2005-07-01), IDT * DS/CEN ISO/TS 11133-2 (2004-03-15), IDT * NPR-CEN-ISO/TS 11133-2:2004 en (2004-01-01), IDT * SANS 11133-2:2004 (2004-12-17), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 2859-1 (1999-11)
Sampling procedures for inspection by attributes - Part 1: Sampling schemes indexed by acceptance quality limit (AQL) for lot-by-lot inspection
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 2859-1
Ngày phát hành 1999-11-00
Mục phân loại 03.120.30. Áp dụng các phương pháp thống kê
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 4831 (2006-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection and enumeration of coliforms - Most probable number technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4831
Ngày phát hành 2006-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 4832 (2006-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of coliforms - Colony-count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4832
Ngày phát hành 2006-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 4833 (2003-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Colony-count technique at 30 °C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4833
Ngày phát hành 2003-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6579 (2002-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Salmonella spp.
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6579
Ngày phát hành 2002-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-1 (1999-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-1
Ngày phát hành 1999-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-2 (2003-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-2
Ngày phát hành 2003-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-3 (2003-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-3
Ngày phát hành 2003-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-4 (2003-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-4
Ngày phát hành 2003-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-5 (2010-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-5
Ngày phát hành 2010-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6888-1 (1999-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Technique using Baird-Parker agar medium
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6888-1
Ngày phát hành 1999-02-00
Mục phân loại 01.100.30. Quy tắc riêng về bản vẽ xây dựng
07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6888-2 (1999-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 2: Technique using rabbit plasma fibrinogen agar medium
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6888-2
Ngày phát hành 1999-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6888-3 (2003-03)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 3: Detection and MPN technique for low numbers
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6888-3
Ngày phát hành 2003-03-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7218 (1996-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - General rules for microbiological examinations
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7218
Ngày phát hành 1996-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7251 (2005-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection and enumeration of presumptive Escherichia coli - Most probable number technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7251
Ngày phát hành 2005-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7932 (2004-06)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of presumptive Bacillus cereus - Colony-count technique at 30 °C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7932
Ngày phát hành 2004-06-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7937 (2004-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of Clostridium perfringens - Colony-count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7937
Ngày phát hành 2004-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 10272-1 (2006-01)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 10272-1
Ngày phát hành 2006-01-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/TS 10272-2 (2006-01)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 2: Colony-count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/TS 10272-2
Ngày phát hành 2006-01-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/TS 10272-3 (2010-03)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 3: Semi-quantitative method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/TS 10272-3
Ngày phát hành 2010-03-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 10273 (2003-06)
Microbiology of food and animal feedings stuffs - Horizontal method for the detection of presumptive pathogenic Yersinia enterocolitica
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 10273
Ngày phát hành 2003-06-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 11290-1 (1996-12)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for detection and enumeration of Listeria monocytogenes - Part 1: Detection method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 11290-1
Ngày phát hành 1996-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 11290-2 (1998-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection and enumeration of Listeria monocytogenes - Part 2: Enumeration method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 11290-2
Ngày phát hành 1998-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 15213 (2003-05)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of sulfite-reducing bacteria growing under anaerobic conditions
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 15213
Ngày phát hành 2003-05-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 15214 (1998-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of mesophilic lactic acid bacteria - Colony-count technique at 30 °C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 15214
Ngày phát hành 1998-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 16654 (2001-05)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Escherichia coli 0157
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 16654
Ngày phát hành 2001-05-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 21528-1 (2004-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal methods for the detection and enumeration of Enterobacteriaceae - Part 1: Detection and enumeration by MPN technique with pre-enrichment
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 21528-1
Ngày phát hành 2004-08-00
Mục phân loại 07.100.01. Vi sinh vật nói chung
07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 21528-2 (2004-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal methods for the detection and enumeration of Enterobacteriaceae - Part 2: Colony-count method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 21528-2
Ngày phát hành 2004-08-00
Mục phân loại 07.100.01. Vi sinh vật nói chung
07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN 58959-10 (1997-06) * EN ISO 11133-1 * ISO 16649 Reihe
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO 11133 (2014-05)
Microbiology of food, animal feed and water - Preparation, production, storage and performance testing of culture media
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 11133
Ngày phát hành 2014-05-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 11133 (2014-05)
Microbiology of food, animal feed and water - Preparation, production, storage and performance testing of culture media
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 11133
Ngày phát hành 2014-05-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/TS 11133-2 (2003-12)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Guidelines on preparation and production of culture media - Part 2: Practical guidelines on performance testing of culture media
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/TS 11133-2
Ngày phát hành 2003-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Animal feed * Characteristics * Culture media * Food products * Instructions * Laboratories * Laboratory practice * Microbiological analysis * Microbiology * Preparation * Production * Properties * Quality * Quality assurance * Quality control * Rating tests * Terminology
Số trang
23