Loading data. Please wait

ISO 6887-2

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products

Số trang: 15
Ngày phát hành: 2003-07-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 6887-2
Tên tiêu chuẩn
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Ngày phát hành
2003-07-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN EN ISO 6887-2 (2004-01), IDT * ABNT NBR ISO 6887-2 (2011-07-29), IDT * BS EN ISO 6887-2 (2003-09-08), IDT * EN ISO 6887-2 (2003-07), IDT * NF V08-010-2 (2004-01-01), IDT * SN EN ISO 6887-2 (2003-11), IDT * OENORM EN ISO 6887-2 (2004-02-01), IDT * PN-EN ISO 6887-2 (2005-01-11), IDT * SS-EN ISO 6887-2 (2004-10-08), IDT * UNE-EN ISO 6887-2 (2004-01-30), IDT * GOST R ISO 6887-2 (2013), IDT * TS EN ISO 6887-2 (2008-12-25), IDT * UNI EN ISO 6887-2:2004 (2004-12-01), IDT * STN EN ISO 6887-2 (2004-01-01), IDT * STN EN ISO 6887-2 (2004-09-01), IDT * CSN EN ISO 6887-2 (2004-07-01), IDT * DS/EN ISO 6887-2 (2003-11-07), IDT * JS 2056-2 (2013-02-28), MOD * NEN-EN-ISO 6887-2:2003 en (2003-08-01), IDT * SANS 6887-2:2004 (2004-07-09), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 6887-1 (1999-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-1
Ngày phát hành 1999-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7218 (1996-02) * ISO 17604
Thay thế cho
ISO 3100-2 (1988-07)
Meat and meat products - Sampling and preparation of test samples - Part 2: Preparation of test samples for microbiological examination
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 3100-2
Ngày phát hành 1988-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 6887-2 (2003-03)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/FDIS 6887-2
Ngày phát hành 2003-03-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 6887-2 (2003-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-2
Ngày phát hành 2003-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 3100-2 (1988-07)
Meat and meat products - Sampling and preparation of test samples - Part 2: Preparation of test samples for microbiological examination
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 3100-2
Ngày phát hành 1988-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 6887-2 (2003-03)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/FDIS 6887-2
Ngày phát hành 2003-03-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/DIS 6887-2 (2001-12)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/DIS 6887-2
Ngày phát hành 2001-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Animal feed * Bioassay * Biological tests * Definitions * Diet * Dilution * Dilution methods * Food inspection * Food products * Meat * Meat products * Microbiological analysis * Microbiology * Specific * Specification (approval) * Specimen preparation * Suspensions (chemical) * Test laboratories * Sample preparation
Số trang
15