Loading data. Please wait

ISO/DIS 6887-2

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products

Số trang: 20
Ngày phát hành: 2001-12-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO/DIS 6887-2
Tên tiêu chuẩn
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Ngày phát hành
2001-12-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN EN ISO 6887-2 (2002-02), IDT * 01/715679 DC (2001-12-20), IDT * prEN ISO 6887-2 (2001-12), IDT * OENORM EN ISO 6887-2 (2002-03-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO/FDIS 6887-2 (2003-03)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/FDIS 6887-2
Ngày phát hành 2003-03-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 6887-2 (2003-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-2
Ngày phát hành 2003-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 6887-2 (2003-03)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/FDIS 6887-2
Ngày phát hành 2003-03-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/DIS 6887-2 (2001-12)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/DIS 6887-2
Ngày phát hành 2001-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Animal feed * Bioassay * Biological tests * Definitions * Diet * Dilution * Dilution methods * Food inspection * Food products * Meat * Meat products * Microbiological analysis * Microbiology * Specific * Specification (approval) * Specimen preparation * Suspensions (chemical) * Test laboratories * Sample preparation
Số trang
20