 
    Loading data. Please wait
 
                           ISO 3100-2
 ISO 3100-2Meat and meat products - Sampling and preparation of test samples - Part 2: Preparation of test samples for microbiological examination
Số trang: 4
Ngày phát hành: 1988-07-00
| Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products | |
| Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 6887-2 | 
| Ngày phát hành | 2003-07-00 | 
| Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm | 
| Trạng thái | Có hiệu lực | 
| Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products | |
| Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 6887-2 | 
| Ngày phát hành | 2003-07-00 | 
| Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm | 
| Trạng thái | Có hiệu lực | 
| Meat and meat products - Sampling and preparation of test samples - Part 2: Preparation of test samples for microbiological examination | |
| Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 3100-2 | 
| Ngày phát hành | 1988-07-00 | 
| Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt | 
| Trạng thái | Có hiệu lực |