Loading data. Please wait

ISO 3100-2

Meat and meat products - Sampling and preparation of test samples - Part 2: Preparation of test samples for microbiological examination

Số trang: 4
Ngày phát hành: 1988-07-00

Liên hệ
The method gives general instructions and specifies procedures to be followed after taking a laboratory sample. This may require the thawing and/or mincing of "open" samples or the pre-incubation, external sterilisation, and aseptic opening of products processed or packed in sealed units.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 3100-2
Tên tiêu chuẩn
Meat and meat products - Sampling and preparation of test samples - Part 2: Preparation of test samples for microbiological examination
Ngày phát hành
1988-07-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN 10162 (1982-11), MOD * BVL L 06.00-16 (1983-05), MOD * BS 5348-2 (1989-06-30), IDT * NF V04-501 (1998-04-01), NEQ * GOST R 51448 (1999), IDT * TS 8126 (1990-03-13), IDT * STN ISO 3100-2 (1999-01-01), IDT * NEN-ISO 3100-2:1994 en (1994-05-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 3100-1 (1975-07) * ISO 6887 (1983-06) * ISO 7218 (1985-09)
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO 6887-2 (2003-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-2
Ngày phát hành 2003-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 6887-2 (2003-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-2
Ngày phát hành 2003-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 3100-2 (1988-07)
Meat and meat products - Sampling and preparation of test samples - Part 2: Preparation of test samples for microbiological examination
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 3100-2
Ngày phát hành 1988-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Food products * Meat * Meat products * Microbiological analysis * Sampling methods * Specimen preparation * Testing * Tests * Sample preparation
Số trang
4