Loading data. Please wait

ISO 6888-1

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Technique using Baird-Parker agar medium

Số trang: 11
Ngày phát hành: 1999-02-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 6888-1
Tên tiêu chuẩn
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Technique using Baird-Parker agar medium
Ngày phát hành
1999-02-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN EN ISO 6888-1 (1999-05), IDT * DIN EN ISO 6888-1 (2003-12), IDT * BS EN ISO 6888-1 (1999-05-15), IDT * GB/T 23743 (2009), MOD * EN ISO 6888-1 (1999-02), IDT * NF V08-014-1 (1999-10-01), IDT * JIS K 3703-1 (2004-03-20), MOD * SN EN ISO 6888-1 (1999-05), IDT * OENORM EN ISO 6888-1 (1999-05-01), IDT * PN-EN ISO 6888-1 (2001-09-20), IDT * SS-EN ISO 6888-1 (1999-09-03), IDT * UNE-EN ISO 6888-1 (2000-10-31), IDT * GOST R 52815 (2007), IDT * GOST 31746 (2012), IDT * TS 6582-1 EN ISO 6888-1 (2001-04-12), IDT * STN EN ISO 6888-1 (2001-11-01), IDT * CSN EN ISO 6888-1 (1999-12-01), IDT * DS/EN ISO 6888-1 (1999-07-01), IDT * NEN-EN-ISO 6888-1:1999 en (1999-03-01), IDT * SANS 6888-1:1999 * SABS ISO 6888-1:1999 (2000-05-30), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
EN ISO 6887-1 (1999-02) * ISO 7218 (1996-02)
Thay thế cho
ISO 6888 (1983-05)
Microbiology; General guidance for enumeration of Staphylococcus aureus; Colony count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6888
Ngày phát hành 1983-05-00
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 6888-1 (1998-10)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Technique using Baird-Parker agar medium
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/FDIS 6888-1
Ngày phát hành 1998-10-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 6888-1 (1999-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Technique using Baird-Parker agar medium
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6888-1
Ngày phát hành 1999-02-00
Mục phân loại 01.100.30. Quy tắc riêng về bản vẽ xây dựng
07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6888 (1983-05)
Microbiology; General guidance for enumeration of Staphylococcus aureus; Colony count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6888
Ngày phát hành 1983-05-00
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 6888-1 (1998-10)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Technique using Baird-Parker agar medium
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/FDIS 6888-1
Ngày phát hành 1998-10-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/DIS 6888-1 (1997-10)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Technique including confirmation of colonies (Revision of ISO 6888:1983)
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/DIS 6888-1
Ngày phát hành 1997-10-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agar * Agar methods * Agricultural products * Analysis * Animal feed * Baird-Parker agar * Biochemical methods of analysis * Coagulasec * Colony count techniques * Count methods (microbiology) * Counting * Definitions * Determination * Food inspection * Food products * Inter-laboratory tests * Investigation methods * Laboratory tests * Methods * Methods of analysis * Microbiological analysis * Microbiology * Microorganisms * Nutrient solutions * Precision * Ratings * Staphylococcus * Testing * Procedures * Ring tests * Processes
Số trang
11