Loading data. Please wait

ISO/TS 10272-3

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 3: Semi-quantitative method

Số trang: 17
Ngày phát hành: 2010-03-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO/TS 10272-3
Tên tiêu chuẩn
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 3: Semi-quantitative method
Ngày phát hành
2010-03-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN SPEC 1042 (2010-06), IDT * BS DD CEN ISO/TS 10272-3 (2010-03-31), IDT * CEN ISO/TS 10272-3 (2010-03), IDT * XP V08-026-3 (2010-06-01), IDT * ONR CEN ISO/TS 10272-3 (2010-06-01), IDT * ONR CEN ISO/TS 10272-3 (2012-04-01), IDT * GOST R 55027 (2012), IDT * UNI CEN ISO/TS 10272-3:2010 (2010-04-22), IDT * CSN P CEN ISO/TS 10272-3 (2010-08-01), IDT * DS/CEN ISO/TS 10272-3 (2010-07-19), IDT * NPR-CEN-ISO/TS 10272-3:2010 en (2010-04-01), IDT * NPR-ISO/TS 10272-3:2010 en (2010-03-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 6887-1 (1999-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-1
Ngày phát hành 1999-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-2 (2003-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-2
Ngày phát hành 2003-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-3 (2003-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-3
Ngày phát hành 2003-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-4 (2003-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-4
Ngày phát hành 2003-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-4 Technical Corrigendum 1 (2004-10)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products; Technical Corrigendum 1
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-4 Technical Corrigendum 1
Ngày phát hành 2004-10-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7218 (2007-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - General requirements and guidance for microbiological examinations
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7218
Ngày phát hành 2007-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/TS 11133-1 (2009-02) * ISO/TS 11133-2 (2003-12)
Thay thế cho
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO/TS 10272-3 (2010-03)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 3: Semi-quantitative method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/TS 10272-3
Ngày phát hành 2010-03-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Animal feed * Bacteria * Bacteria count methods * Chemical analysis and testing * Count methods (microbiology) * Counting * Definitions * Food products * Identification * Laboratory furniture * Microbiological analysis * Microbiology * Microorganisms * Sampling methods * Test report * Testing * Verification
Số trang
17