Loading data. Please wait

ISO 7218

Microbiology of food and animal feeding stuffs - General requirements and guidance for microbiological examinations

Số trang: 66
Ngày phát hành: 2007-08-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 7218
Tên tiêu chuẩn
Microbiology of food and animal feeding stuffs - General requirements and guidance for microbiological examinations
Ngày phát hành
2007-08-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN EN ISO 7218 (2007-11), IDT * DIN EN ISO 7218 (2014-02), IDT * DIN EN ISO 7218 (2014-09), IDT * BS EN ISO 7218+A1 (2008-03-31), IDT * EN ISO 7218 (2007-08), IDT * NF V08-002 (2007-10-01), IDT * SN EN ISO 7218 (2007-10), IDT * OENORM EN ISO 7218 (2008-03-01), IDT * OENORM EN ISO 7218 (2014-02-15), IDT * OENORM EN ISO 7218 (2014-06-01), IDT * OENORM EN ISO 7218/A1 (2011-11-15), IDT * PN-EN ISO 7218 (2007-09-11), IDT * PN-EN ISO 7218 (2008-08-19), IDT * SS-EN ISO 7218 (2007-08-23), IDT * UNE-EN ISO 7218 (2008-02-20), IDT * GOST ISO 7218 (2011), IDT * GOST R ISO 7218 (2008), IDT * UNI EN ISO 7218:2007 (2007-11-22), IDT * UNI EN ISO 7218:2013 (2013-10-03), IDT * STN EN ISO 7218 (2008-01-01), IDT * CSN EN ISO 7218 (2008-03-01), IDT * DS/EN ISO 7218 (2007-10-15), IDT * NEN-EN-ISO 7218:2007 en (2007-08-01), IDT * SANS 7218:2008 * SABS ISO 7218:2008 (2008-05-29), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 6887-1 (1999-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-1
Ngày phát hành 1999-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-2 (2003-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-2
Ngày phát hành 2003-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-3 (2003-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-3
Ngày phát hành 2003-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-4 (2003-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-4
Ngày phát hành 2003-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-4 Technical Corrigendum 1 (2004-10)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products; Technical Corrigendum 1
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-4 Technical Corrigendum 1
Ngày phát hành 2004-10-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 835 (2007-04) * ISO 8199 (2005-06) * ISO 8261 (2001-06) * ISO 8655 Reihe * ISO/TS 11133 Reihe * ISO 16140 (2003-05) * ISO 16140-2 * ISO/TS 19036 (2006-02) * ISO 22174 (2005-02)
Thay thế cho
ISO 7218 (1996-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - General rules for microbiological examinations
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7218
Ngày phát hành 1996-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7218 AMD 1 (2001-04)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - General rules for microbiological examinations; Amendment 1
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7218 AMD 1
Ngày phát hành 2001-04-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 7218 (2007-01)
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 7218 (2007-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - General requirements and guidance for microbiological examinations
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7218
Ngày phát hành 2007-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7218 (1996-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - General rules for microbiological examinations
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7218
Ngày phát hành 1996-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7218 (1985-09)
Microbiology; General guidance for microbiological examinations
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7218
Ngày phát hành 1985-09-00
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7218 AMD 1 (2001-04)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - General rules for microbiological examinations; Amendment 1
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7218 AMD 1
Ngày phát hành 2001-04-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 7218 (2007-01) * ISO/DIS 7218 (2005-05) * ISO 7218 FDAM 1 (2000-12) * ISO 7218 DAM 1 (1999-04) * ISO/DIS 7218 (1994-08)
Từ khóa
Agricultural products * Animal feed * Autoclaves * Bacteria * Balances * Bioassay * Biological tests * Centrifuges * Cleaning * Colony count * Colony counters * Cultivation * Deionization * Diet * Dilutors * Dishwashing machines * Disinfectants * Disinfection * Distillation equipment * Enumerations * Equipment * Examination (quality assurance) * Feeding devices * Food inspection * Food products * Freezers * Gas burners * Hazards * Health protection * Hot air sterilizers * Hotplates (cookers) * Hygiene * Incubators * Instructions * Instruments * Investigations * Laboratories * Laboratory equipment * Laboratory furniture * Laboratory sample * Laboratory tests * Laboratory ware * Maintenance * Measuring instruments * Microbiological analysis * Microbiological safety cabinets * Microbiology * Microorganisms * Microwave devices * Mycology * Occupational safety * Optical microscopes * Personnel * pH meters * Pipettes * Precautionary measures * Quality assurance * Quality control * Refrigerators * Risk * Safety requirements * Sample preparation * Sampling methods * Separators * Specification (approval) * Specimen preparation * Sterilization (birth control) * Storage * Test laboratories * Testing * Thermometers * Time switches * Validation * Verification * Visual inspection (testing) * Water baths (laboratory) * Work spaces * Working places * Workplace safety * Operating stations * Growing * Bearings * Rinsing machines
Số trang
66