Loading data. Please wait

ISO 7218

Microbiology; General guidance for microbiological examinations

Số trang: 14
Ngày phát hành: 1985-09-00

Liên hệ
The purpose is to ensure the validity of examinations, to ensure that general techniques used for carrying out the examinations are the same in all laboratories, and to contribute to the protection of the health of laboratory personnel by avoiding risks of infection. Personal hygiene, installations and equipment, preparation of apparatus and media, sampling, hyhienic precautions during examinations, preperation of the test sample and procedure are described. An annex show MPN tables.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 7218
Tên tiêu chuẩn
Microbiology; General guidance for microbiological examinations
Ngày phát hành
1985-09-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BS 5763-0 (1986-11-28), IDT * NF V08-002 (1985-12-01), IDT * TS 7894 (1990-02-13), IDT * NP-2079, IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO 7218 (1996-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - General rules for microbiological examinations
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7218
Ngày phát hành 1996-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 7218 (2007-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - General requirements and guidance for microbiological examinations
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7218
Ngày phát hành 2007-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7218 (1996-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - General rules for microbiological examinations
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7218
Ngày phát hành 1996-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7218 (1985-09)
Microbiology; General guidance for microbiological examinations
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7218
Ngày phát hành 1985-09-00
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Food products * General conditions * General section * Microbiological analysis * Microbiology * Microorganisms * Sampling * Sampling methods
Số trang
14