Loading data. Please wait

ISO 21528-2

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal methods for the detection and enumeration of Enterobacteriaceae - Part 2: Colony-count method

Số trang: 10
Ngày phát hành: 2004-08-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 21528-2
Tên tiêu chuẩn
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal methods for the detection and enumeration of Enterobacteriaceae - Part 2: Colony-count method
Ngày phát hành
2004-08-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN ISO 21528-2 (2009-12), IDT * DIN ISO 21528-2 (2008-01), IDT * BS ISO 21528-2 (2004-09-23), IDT * NF V08-039-2 (2004-12-01), IDT * PN-ISO 21528-2 (2005-09-02), IDT * GOST R 54005 (2010), IDT * GOST 32064 (2013), IDT * UNI ISO 21528-2:2010 (2010-03-25), IDT * STN ISO 21528-2 (2007-03-01), IDT * CSN ISO 21528-2 (2006-02-01), IDT * DS/ISO 21528-2 (2005-11-28), IDT * NEN-ISO 21528-2:2004 en (2004-08-01), IDT * SANS 21528-2:2005 (2005-09-07), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 6887-1 (1999-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-1
Ngày phát hành 1999-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-2 (2003-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-2
Ngày phát hành 2003-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-3 (2003-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-3
Ngày phát hành 2003-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-4 (2003-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-4
Ngày phát hành 2003-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7218 (1996-02) * ISO 8261 (2001-06) * ISO/TS 11133-1 (2000-06) * ISO/TS 11133-2 (2003-12)
Thay thế cho
ISO 5552 (1997-12)
Meat and meat products - Detection and enumeration of Enterobacteriaceae without resuscitation - MPN technique and colony-count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5552
Ngày phát hành 1997-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7402 (1993-09)
Microbiology; general guidance for the enumeration of Enterobacteriaceae without resuscitation; MPN technique and colony-count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7402
Ngày phát hành 1993-09-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 8523 (1991-10)
Microbiology; general guidance for the detection of Enterobacteriaceae with pre-enrichment
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 8523
Ngày phát hành 1991-10-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 21528-2 (2004-04)
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 21528-2 (2004-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal methods for the detection and enumeration of Enterobacteriaceae - Part 2: Colony-count method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 21528-2
Ngày phát hành 2004-08-00
Mục phân loại 07.100.01. Vi sinh vật nói chung
07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 5552 (1997-12)
Meat and meat products - Detection and enumeration of Enterobacteriaceae without resuscitation - MPN technique and colony-count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5552
Ngày phát hành 1997-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 5552 (1979-04)
Meat and meat products; Detection and enumeration of Enterobacteriaceae (Reference methods)
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5552
Ngày phát hành 1979-04-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7402 (1993-09)
Microbiology; general guidance for the enumeration of Enterobacteriaceae without resuscitation; MPN technique and colony-count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7402
Ngày phát hành 1993-09-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7402 (1985-10)
Microbiology; General guidance for the enumeration of enterobacteriaceae without resuscitation; MPN technique and colony count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7402
Ngày phát hành 1985-10-00
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 8523 (1991-10)
Microbiology; general guidance for the detection of Enterobacteriaceae with pre-enrichment
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 8523
Ngày phát hành 1991-10-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 21528-2 (2004-04) * ISO/DIS 21528-2 (2002-10) * ISO/FDIS 5552 (1997-07) * ISO/DIS 5552 (1996-05) * ISO/DIS 7402 (1992-01) * ISO/DIS 8523 (1989-09)
Từ khóa
Agricultural products * Bacteria * Colony count techniques * Culture media * Definitions * Determination * Enterobacteriaceae * Food products * Incubation * Inoculation * Microbiological analysis * Microbiology * Microorganisms * Testing
Số trang
10