Loading data. Please wait

ISO 5552

Meat and meat products; Detection and enumeration of Enterobacteriaceae (Reference methods)

Số trang: 6
Ngày phát hành: 1979-04-00

Liên hệ
The method consists in mincing of test sample and then maceration of a test portion with a sterile diluent, in a mechanical blender, and preparation of decimal dilutions. Then detection of the presence or absence of Enterobacteriaceae, followed by enumeration of the bacteriaceae by most probable number (MPN) technique.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 5552
Tên tiêu chuẩn
Meat and meat products; Detection and enumeration of Enterobacteriaceae (Reference methods)
Ngày phát hành
1979-04-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
UNE 34557 (1983-09-15), IDT * TS 7726 (1989-12-19), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO 5552 (1997-12)
Meat and meat products - Detection and enumeration of Enterobacteriaceae without resuscitation - MPN technique and colony-count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5552
Ngày phát hành 1997-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 21528-2 (2004-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal methods for the detection and enumeration of Enterobacteriaceae - Part 2: Colony-count method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 21528-2
Ngày phát hành 2004-08-00
Mục phân loại 07.100.01. Vi sinh vật nói chung
07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 21528-1 (2004-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal methods for the detection and enumeration of Enterobacteriaceae - Part 1: Detection and enumeration by MPN technique with pre-enrichment
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 21528-1
Ngày phát hành 2004-08-00
Mục phân loại 07.100.01. Vi sinh vật nói chung
07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 5552 (1997-12)
Meat and meat products - Detection and enumeration of Enterobacteriaceae without resuscitation - MPN technique and colony-count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5552
Ngày phát hành 1997-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 5552 (1979-04)
Meat and meat products; Detection and enumeration of Enterobacteriaceae (Reference methods)
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5552
Ngày phát hành 1979-04-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Bacteria * Counting * Detection * Enterobacteriaceae * Meat * Meat products * Microbiological analysis * Reference methods
Số trang
6