Loading data. Please wait
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products
Số trang: 13
Ngày phát hành: 2010-08-00
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 6887-1 |
Ngày phát hành | 1999-02-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Milk and milk products - General guidance for the preparation of test samples, initial suspensions and decimal dilutions for microbiological examination | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 8261 |
Ngày phát hành | 2001-06-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm 67.100.01. Sữa và sản phẩm sữa nói chung |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO/FDIS 6887-5 |
Ngày phát hành | 2009-11-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 6887-5 |
Ngày phát hành | 2010-08-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Milk and milk products - General guidance for the preparation of test samples, initial suspensions and decimal dilutions for microbiological examination | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 8261 |
Ngày phát hành | 2001-06-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm 67.100.01. Sữa và sản phẩm sữa nói chung |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Milk and milk products; preparation of tests samples and dilutions for microbiological examination | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 8261 |
Ngày phát hành | 1989-07-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm 67.100.01. Sữa và sản phẩm sữa nói chung 67.100.10. Sữa. Sản phẩm sữa |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO/FDIS 6887-5 |
Ngày phát hành | 2009-11-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO/DIS 6887-5 |
Ngày phát hành | 2008-10-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |