Loading data. Please wait

ISO 6887-5

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products

Số trang: 13
Ngày phát hành: 2010-08-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 6887-5
Tên tiêu chuẩn
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products
Ngày phát hành
2010-08-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN EN ISO 6887-5 (2011-01), IDT * ABNT NBR ISO 6887-5 (2013-12-11), IDT * BS EN ISO 6887-5 (2010-09-30), IDT * EN ISO 6887-5 (2010-08), IDT * NF V08-010-5 (2010-10-01), IDT * SN EN ISO 6887-5 (2010-11), IDT * OENORM EN ISO 6887-5 (2010-11-15), IDT * PN-EN ISO 6887-5 (2010-09-22), IDT * PN-EN ISO 6887-5 (2010-12-16), IDT * SS-EN ISO 6887-5 (2010-09-07), IDT * UNE-EN ISO 6887-5 (2011-03-30), IDT * UNI EN ISO 6887-5:2010 (2010-10-07), IDT * STN EN ISO 6887-5 (2011-01-01), IDT * CSN EN ISO 6887-5 (2010-12-01), IDT * DS/EN ISO 6887-5 (2011-04-14), IDT * JS 2056-5 (2013-04-16), IDT * NEN-EN-ISO 6887-5:2010 en (2010-08-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 6887-1 (1999-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-1
Ngày phát hành 1999-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 707 (2008-08) * ISO 7218 (2007-08) * ISO/TS 11133-2 (2003-12)
Thay thế cho
ISO 8261 (2001-06)
Milk and milk products - General guidance for the preparation of test samples, initial suspensions and decimal dilutions for microbiological examination
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 8261
Ngày phát hành 2001-06-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.100.01. Sữa và sản phẩm sữa nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 6887-5 (2009-11)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/FDIS 6887-5
Ngày phát hành 2009-11-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 6887-5 (2010-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-5
Ngày phát hành 2010-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 8261 (2001-06)
Milk and milk products - General guidance for the preparation of test samples, initial suspensions and decimal dilutions for microbiological examination
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 8261
Ngày phát hành 2001-06-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.100.01. Sữa và sản phẩm sữa nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 8261 (1989-07)
Milk and milk products; preparation of tests samples and dilutions for microbiological examination
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 8261
Ngày phát hành 1989-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.100.01. Sữa và sản phẩm sữa nói chung
67.100.10. Sữa. Sản phẩm sữa
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 6887-5 (2009-11)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/FDIS 6887-5
Ngày phát hành 2009-11-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/DIS 6887-5 (2008-10)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/DIS 6887-5
Ngày phát hành 2008-10-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 8261 (2001-02) * ISO/DIS 8261 (1999-02)
Từ khóa
Agricultural products * Animal feed * Bioassay * Biological tests * Dairy analysis * Dairy products * Definitions * Diet * Dilution * Dilution methods * Food inspection * Food products * Microbiological analysis * Microbiology * Milk * Milk products * Specimen preparation * Suspensions (chemical) * Test laboratories * Testing * Sample preparation
Số trang
13