Loading data. Please wait

ISO 8261

Milk and milk products; preparation of tests samples and dilutions for microbiological examination

Số trang: 5
Ngày phát hành: 1989-07-00

Liên hệ
Description of the preparation of the primary dillution (initial suspension) and, if necessary, of further decimal dilutions to reduce the number of micro-organisms per unit volume to facilitate microbiological examination.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 8261
Tên tiêu chuẩn
Milk and milk products; preparation of tests samples and dilutions for microbiological examination
Ngày phát hành
1989-07-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN 10191-1 (1986-10), MOD * DIN 10191-2 (1986-10), MOD * DIN 10191-3 (1986-10), MOD * DIN 10191-4 (1986-10), MOD * DIN 10191-5 (1985-07), MOD * BVL L 01.00-1 (1987-06), MOD * BVL L 02.07-1 (1987-06), MOD * BVL L 03.00-1 (1987-06), MOD * BVL L 04.00-1 (1987-06), MOD * BS 4285 Section 1.1 (1984-12-31), MOD * BS 4285-1-1.1 (1984-12-31), NEQ * BS 4285-1.2 (1984-12-31), MOD * BS 4285-1.3 (1984-12-31), NEQ * OENORM ISO 8261 (1993-12-01), IDT * TS 7895 (1990-02-13), IDT * TS 7895 ISO 8261 (1996-04-03), IDT * STN ISO 8261 (1998-12-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 707 (1985-02)
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO 8261 (2001-06)
Milk and milk products - General guidance for the preparation of test samples, initial suspensions and decimal dilutions for microbiological examination
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 8261
Ngày phát hành 2001-06-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.100.01. Sữa và sản phẩm sữa nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 6887-5 (2010-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-5
Ngày phát hành 2010-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 8261 (2001-06)
Milk and milk products - General guidance for the preparation of test samples, initial suspensions and decimal dilutions for microbiological examination
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 8261
Ngày phát hành 2001-06-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.100.01. Sữa và sản phẩm sữa nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 8261 (1989-07)
Milk and milk products; preparation of tests samples and dilutions for microbiological examination
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 8261
Ngày phát hành 1989-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.100.01. Sữa và sản phẩm sữa nói chung
67.100.10. Sữa. Sản phẩm sữa
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Dairy analysis * Dairy products * Dilution * Microbiological analysis * Microbiology * Milk * Specimen preparation * Testing * Tests * Sample preparation
Số trang
5