Loading data. Please wait

ISO 8261

Milk and milk products - General guidance for the preparation of test samples, initial suspensions and decimal dilutions for microbiological examination

Số trang: 12
Ngày phát hành: 2001-06-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 8261
Tên tiêu chuẩn
Milk and milk products - General guidance for the preparation of test samples, initial suspensions and decimal dilutions for microbiological examination
Ngày phát hành
2001-06-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN EN ISO 8261 (2001-10), IDT * BS EN ISO 8261 (2002-02-01), IDT * EN ISO 8261 (2001-06), IDT * NF V04-018 (2001-10-01), IDT * SN EN ISO 8261 (2001-08), IDT * OENORM EN ISO 8261 (2001-09-01), IDT * PN-EN ISO 8261 (2002-12-23), IDT * SS-EN ISO 8261 (2001-12-07), IDT * UNE-EN ISO 8261 (2002-05-30), IDT * TS 7895 EN ISO 8261 (2003-03-10), IDT * IDF 122 (2001-06), NEQ * STN EN ISO 8261 (2002-12-01), IDT * CSN EN ISO 8261 (2002-05-01), IDT * DS/EN ISO 8261 (2001-09-11), IDT * NEN-EN-ISO 8261:2001 en (2001-07-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 6887-1 (1999-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-1
Ngày phát hành 1999-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7218 (1996-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - General rules for microbiological examinations
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7218
Ngày phát hành 1996-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế cho
ISO 8261 (1989-07)
Milk and milk products; preparation of tests samples and dilutions for microbiological examination
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 8261
Ngày phát hành 1989-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.100.01. Sữa và sản phẩm sữa nói chung
67.100.10. Sữa. Sản phẩm sữa
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 8261 (2001-02)
Thay thế bằng
ISO 6887-5 (2010-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-5
Ngày phát hành 2010-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 6887-5 (2010-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-5
Ngày phát hành 2010-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 8261 (2001-06)
Milk and milk products - General guidance for the preparation of test samples, initial suspensions and decimal dilutions for microbiological examination
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 8261
Ngày phát hành 2001-06-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.100.01. Sữa và sản phẩm sữa nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 8261 (1989-07)
Milk and milk products; preparation of tests samples and dilutions for microbiological examination
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 8261
Ngày phát hành 1989-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.100.01. Sữa và sản phẩm sữa nói chung
67.100.10. Sữa. Sản phẩm sữa
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 8261 (2001-02) * ISO/DIS 8261 (1999-02)
Từ khóa
Agricultural products * Dairy analysis * Dairy products * Definitions * Dilution * Microbiological analysis * Microbiology * Milk * Specimen preparation * Testing * Sample preparation
Số trang
12