Loading data. Please wait

ISO/DIS 6887-5

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products

Số trang: 12
Ngày phát hành: 2008-10-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO/DIS 6887-5
Tên tiêu chuẩn
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products
Ngày phát hành
2008-10-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN EN ISO 6887-5 (2008-10), IDT * 08/30169888 DC (2008-10-20), IDT * prEN ISO 6887-5 (2008-10), IDT * V08-010-5PR, IDT * OENORM EN ISO 6887-5 (2008-11-15), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO/FDIS 6887-5 (2009-11)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/FDIS 6887-5
Ngày phát hành 2009-11-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 6887-5 (2010-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-5
Ngày phát hành 2010-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 6887-5 (2009-11)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/FDIS 6887-5
Ngày phát hành 2009-11-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/DIS 6887-5 (2008-10)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/DIS 6887-5
Ngày phát hành 2008-10-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Dairy analysis * Dairy products * Definitions * Dilution * Dilution methods * Food inspection * Food products * Microbiological analysis * Microbiology * Milk * Milk products * Specimen preparation * Suspensions (chemical) * Testing * Sample preparation
Số trang
12