Loading data. Please wait

ISO 7937

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of Clostridium perfringens - Colony-count technique

Số trang: 16
Ngày phát hành: 2004-08-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 7937
Tên tiêu chuẩn
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of Clostridium perfringens - Colony-count technique
Ngày phát hành
2004-08-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN EN ISO 7937 (2004-11), IDT * BS EN ISO 7937 (2004-08-25), IDT * GB/T 26425 (2010), MOD * EN ISO 7937 (2004-08), IDT * NF V08-019 (2005-02-01), IDT * SN EN ISO 7937 (2004-11), IDT * OENORM EN ISO 7937 (2004-11-01), IDT * PN-EN ISO 7937 (2005-11-18), IDT * SS-EN ISO 7937 (2005-03-24), IDT * UNE-EN ISO 7937 (2005-03-16), IDT * GOST R 53400 (2009), IDT * GOST 31744 (2012), IDT * UNI EN ISO 7937:2005 (2005-03-01), IDT * STN EN ISO 7937 (2005-03-01), IDT * STN EN ISO 7937 (2005-07-01), IDT * CSN EN ISO 7937 (2005-03-01), IDT * CSN EN ISO 7937 (2006-02-01), IDT * DS/EN ISO 7937 (2004-09-10), IDT * NEN-EN-ISO 7937:2004 en (2004-08-01), IDT * SANS 7937:2007 * SABS ISO 7937:2007 (2007-10-12), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 6887-1 (1999-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-1
Ngày phát hành 1999-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-2 (2003-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-2
Ngày phát hành 2003-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-3 (2003-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-3
Ngày phát hành 2003-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-4 (2003-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-4
Ngày phát hành 2003-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7218 (1996-02) * ISO 8261 (2001-06) * ISO/TS 11133-1 (2000-06) * ISO/TS 11133-2 (2003-12)
Thay thế cho
ISO 7937 (1997-04)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for enumeration of Clostridium perfringens - Colony-count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7937
Ngày phát hành 1997-04-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 7937 (2004-05)
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 7937 (2004-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of Clostridium perfringens - Colony-count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7937
Ngày phát hành 2004-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7937 (1997-04)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for enumeration of Clostridium perfringens - Colony-count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7937
Ngày phát hành 1997-04-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7937 (1985-07)
Microbiology; General guidance for enumeration of Clostridium perfringens; Colony count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7937
Ngày phát hành 1985-07-00
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 7937 (1996-12)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for enumeration of Clostridium perfringens - Colony-count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/FDIS 7937
Ngày phát hành 1996-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 7937 (2004-05) * ISO/DIS 7937 (2002-02) * ISO/DIS 7937 (1995-10)
Từ khóa
Animal feed * Bacteria count methods * Biochemical methods of analysis * Clostridium * Colony count techniques * Contamination * Count methods (microbiology) * Counting * Definitions * Food products * Foodstuff * Inter-laboratory tests * Laboratory tests * Microbiological analysis * Microbiology * Microorganisms * Precision * Verification * Ring tests
Số trang
16