Loading data. Please wait

ISO 10272-1

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method

Số trang: 16
Ngày phát hành: 2006-01-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 10272-1
Tên tiêu chuẩn
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method
Ngày phát hành
2006-01-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN EN ISO 10272-1 (2006-04), IDT * BS EN ISO 10272-1 (2006-02-03), IDT * EN ISO 10272-1 (2006-01), IDT * NF V08-026-1 (2006-04-01), IDT * SN EN ISO 10272-1 (2006-04), IDT * OENORM EN ISO 10272-1 (2006-04-01), IDT * PN-EN ISO 10272-1 (2006-06-15), IDT * PN-EN ISO 10272-1 (2007-03-19), IDT * UNE-EN ISO 10272-1 (2007-04-18), IDT * GOST ISO 10272-1 (2013), IDT * GOST R ISO 10272-1 (2010), IDT * UNI EN ISO 10272-1:2006 (2006-04-06), IDT * STN EN ISO 10272-1 (2006-06-01), IDT * CSN EN ISO 10272-1 (2006-07-01), IDT * DS/EN ISO 10272-1 (2006-03-29), IDT * NEN-EN-ISO 10272-1:2006 en (2006-02-01), IDT * SANS 10272-1:2009 (2009-11-11), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 6887 Reihe * ISO 7218 (1996-02) * ISO 8261 (2001-06) * ISO/TS 11133-1 (2000-06) * ISO/TS 11133-2 (2003-12)
Thay thế cho
ISO 10272 (1995-10)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for detection of thermotolerant Campylobacter
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 10272
Ngày phát hành 1995-10-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
65.120. Thức ăn gia súc
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 10272 Technical Corrigendum 1 (1996-06)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for detection of thermotolerant Campylobacter; Technical Corrigendum 1
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 10272 Technical Corrigendum 1
Ngày phát hành 1996-06-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 10272 Technical Corrigendum 2 (1997-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for detection of thermotolerant Campylobacter; Technical corrigendum 2
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 10272 Technical Corrigendum 2
Ngày phát hành 1997-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 10272-1 (2005-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/FDIS 10272-1
Ngày phát hành 2005-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 10272-1 (2005-08)
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 10272-1 (2006-01)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 10272-1
Ngày phát hành 2006-01-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 10272 (1995-10)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for detection of thermotolerant Campylobacter
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 10272
Ngày phát hành 1995-10-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
65.120. Thức ăn gia súc
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 10272 Technical Corrigendum 1 (1996-06)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for detection of thermotolerant Campylobacter; Technical Corrigendum 1
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 10272 Technical Corrigendum 1
Ngày phát hành 1996-06-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 10272 Technical Corrigendum 2 (1997-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for detection of thermotolerant Campylobacter; Technical corrigendum 2
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 10272 Technical Corrigendum 2
Ngày phát hành 1997-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 10272-1 (2005-08) * ISO/DIS 10272-1 (2004-04) * ISO/DIS 10272 (1994-03)
Từ khóa
Agricultural products * Animal feed * Bacteria * Bacteria count methods * Chemical analysis and testing * Count methods (microbiology) * Counting * Definitions * Food products * Identification * Laboratory furniture * Microbiological analysis * Microbiology * Microorganisms * Sampling methods * Test report * Testing * Verification
Số trang
16