Loading data. Please wait
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection and enumeration of presumptive Escherichia coli - Most probable number technique
Số trang: 13
Ngày phát hành: 2005-02-00
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 6887-1 |
Ngày phát hành | 1999-02-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 6887-2 |
Ngày phát hành | 2003-07-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 6887-3 |
Ngày phát hành | 2003-08-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 6887-4 |
Ngày phát hành | 2003-08-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology; general guidance for enumeration of presumptive Escherichia coli; most probable number technique | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 7251 |
Ngày phát hành | 1993-12-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Milk and milk products - Enumeration of presumptive Escherichia coli - Part 1: Most probable number technique | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 11866-1 |
Ngày phát hành | 1997-02-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm 67.100.10. Sữa. Sản phẩm sữa |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection and enumeration of presumptive Escherichia coli - Most probable number technique | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 7251 |
Ngày phát hành | 2005-02-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology; general guidance for enumeration of presumptive Escherichia coli; most probable number technique | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 7251 |
Ngày phát hành | 1993-12-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology; General guidance for enumeration of presumptive Escherichia coli; Most probable number technique | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 7251 |
Ngày phát hành | 1984-11-00 |
Mục phân loại | 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Milk and milk products - Enumeration of presumptive Escherichia coli - Part 1: Most probable number technique | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 11866-1 |
Ngày phát hành | 1997-02-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm 67.100.10. Sữa. Sản phẩm sữa |
Trạng thái | Có hiệu lực |