Loading data. Please wait

ISO 7251

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection and enumeration of presumptive Escherichia coli - Most probable number technique

Số trang: 13
Ngày phát hành: 2005-02-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 7251
Tên tiêu chuẩn
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection and enumeration of presumptive Escherichia coli - Most probable number technique
Ngày phát hành
2005-02-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BS ISO 7251 (2005-05-05), IDT * NF V08-020 (2005-07-01), IDT * PN-ISO 7251 (2006-08-24), IDT * GOST R 52830 (2007), IDT * GOST 31708 (2012), IDT * CSN ISO 7251 (2006-11-01), IDT * DS/ISO 7251 (2005-05-27), IDT * NEN-ISO 7251:2005 en (2005-02-01), IDT * SANS 7251:2005 * SABS ISO 7251:2005 (2005-10-06), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 6887-1 (1999-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-1
Ngày phát hành 1999-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-2 (2003-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-2
Ngày phát hành 2003-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-3 (2003-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-3
Ngày phát hành 2003-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-4 (2003-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-4
Ngày phát hành 2003-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7218 (1996-02) * ISO 8261 (2001-06) * ISO/TS 11133-1 (2000-06) * ISO/TS 11133-2 (2003-12)
Thay thế cho
ISO 7251 (1993-12)
Microbiology; general guidance for enumeration of presumptive Escherichia coli; most probable number technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7251
Ngày phát hành 1993-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 11866-1 (1997-02)
Milk and milk products - Enumeration of presumptive Escherichia coli - Part 1: Most probable number technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 11866-1
Ngày phát hành 1997-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.100.10. Sữa. Sản phẩm sữa
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 7251 (2003-12)
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 7251 (2005-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection and enumeration of presumptive Escherichia coli - Most probable number technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7251
Ngày phát hành 2005-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7251 (1993-12)
Microbiology; general guidance for enumeration of presumptive Escherichia coli; most probable number technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7251
Ngày phát hành 1993-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7251 (1984-11)
Microbiology; General guidance for enumeration of presumptive Escherichia coli; Most probable number technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7251
Ngày phát hành 1984-11-00
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 11866-1 (1997-02)
Milk and milk products - Enumeration of presumptive Escherichia coli - Part 1: Most probable number technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 11866-1
Ngày phát hành 1997-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.100.10. Sữa. Sản phẩm sữa
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 7251 (2003-12) * ISO/DIS 7251 (2001-11) * ISO/DIS 11866-1 (1994-07) * ISO/DIS 11866-1 (1993-04) * ISO/DIS 7251 (1992-01)
Từ khóa
Agricultural products * Animal feed * Bacteria * Bacteria count methods * Coliform bacteria * Counting * Definitions * Determination * Food products * Microbiological analysis * Microbiology * Microorganisms * Testing * Tests
Số trang
13