Loading data. Please wait

ISO 21527-2

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 2: Colony count technique in products with water activity less than or equal to 0,95

Số trang: 9
Ngày phát hành: 2008-07-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 21527-2
Tên tiêu chuẩn
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 2: Colony count technique in products with water activity less than or equal to 0,95
Ngày phát hành
2008-07-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BS ISO 21527-2 (2008-08-29), IDT * NF V08-040-2 (2008-11-01), IDT * PN-ISO 21527-2 (2009-06-08), IDT * GOST ISO 21527-2 (2013), IDT * TS ISO 21527-2 (2014-04-16), IDT * STN ISO 21527-2 (2010-02-01), IDT * CSN ISO 21527-2 (2009-01-01), IDT * DS/ISO 21527-2 (2008-08-22), IDT * NEN-ISO 21527-2:2008 en (2008-07-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 6887-1 (1999-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-1
Ngày phát hành 1999-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-2 (2003-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-2
Ngày phát hành 2003-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-3 (2003-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-3
Ngày phát hành 2003-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-4 (2003-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-4
Ngày phát hành 2003-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-4 Technical Corrigendum 1 (2004-10)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products; Technical Corrigendum 1
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-4 Technical Corrigendum 1
Ngày phát hành 2004-10-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7218 (2007-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - General requirements and guidance for microbiological examinations
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7218
Ngày phát hành 2007-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 21527-1 (2008-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 1: Colony count technique in products with water activity greater than 0,95
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 21527-1
Ngày phát hành 2008-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 8261 (2001-06) * ISO/TS 11133-1 (2000-06) * ISO/TS 11133-2 (2003-12)
Thay thế cho
ISO 7954 (1987-11)
Microbiology; General guidance for enumeration of yeasts and moulds; Colony count technique at 25 degrees C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7954
Ngày phát hành 1987-11-00
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 13681 (1995-12)
Meat and meat products - Enumeration of yeasts and moulds - Colony-count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 13681
Ngày phát hành 1995-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7698 (1990-05)
Cereals, pulses and derived products; enumeration of bacteria, yeasts and moulds
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7698
Ngày phát hành 1990-05-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 21527-2 (2008-03)
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 21527-2 (2008-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 2: Colony count technique in products with water activity less than or equal to 0,95
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 21527-2
Ngày phát hành 2008-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7954 (1987-11)
Microbiology; General guidance for enumeration of yeasts and moulds; Colony count technique at 25 degrees C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7954
Ngày phát hành 1987-11-00
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 13681 (1995-12)
Meat and meat products - Enumeration of yeasts and moulds - Colony-count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 13681
Ngày phát hành 1995-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7698 (1990-05)
Cereals, pulses and derived products; enumeration of bacteria, yeasts and moulds
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7698
Ngày phát hành 1990-05-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 21527-2 (2008-03) * ISO/DIS 21527-2 (2006-06) * ISO/DIS 13681 (1993-10) * ISO/DIS 7698 (1988-03)
Từ khóa
Agricultural products * Analysis * Animal feed * Chemical analysis and testing * Colony count techniques * Definitions * Determination * Determination of content * Food chemistry * Food inspection * Food products * Investigations * Microbiological analysis * Microbiology * Microcolony counts * Microorganisms * Mould * Mould fungi * Reference methods * Sampling methods * Testing * Yeast
Số trang
9