Loading data. Please wait

ISO 13681

Meat and meat products - Enumeration of yeasts and moulds - Colony-count technique

Số trang: 6
Ngày phát hành: 1995-12-00

Liên hệ
Describes a method for the enumeration of yeasts and moulds of meat and meat products, including poultry, by means of the colony-count technique after aerobic incubation between 20 ° and 25 °C for 3, 4 or 5 days.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 13681
Tên tiêu chuẩn
Meat and meat products - Enumeration of yeasts and moulds - Colony-count technique
Ngày phát hành
1995-12-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
NF V04-507 (1996-04-01), IDT * STN ISO 13681 (2002-12-01), IDT * CSN ISO 13681 (1998-08-01), IDT * NEN-ISO 13681:1996 en (1996-02-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 3100-2 (1988-07)
Meat and meat products - Sampling and preparation of test samples - Part 2: Preparation of test samples for microbiological examination
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 3100-2
Ngày phát hành 1988-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887 (1983-06)
Microbiology; General guidance for the preparation of dilutions for microbiological examination
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887
Ngày phát hành 1983-06-00
Mục phân loại 07.100.01. Vi sinh vật nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7218 (1985-09)
Microbiology; General guidance for microbiological examinations
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7218
Ngày phát hành 1985-09-00
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế cho
ISO/DIS 13681 (1993-10)
Thay thế bằng
ISO 21527-1 (2008-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 1: Colony count technique in products with water activity greater than 0,95
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 21527-1
Ngày phát hành 2008-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 21527-2 (2008-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 2: Colony count technique in products with water activity less than or equal to 0,95
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 21527-2
Ngày phát hành 2008-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 21527-2 (2008-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 2: Colony count technique in products with water activity less than or equal to 0,95
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 21527-2
Ngày phát hành 2008-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 21527-1 (2008-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 1: Colony count technique in products with water activity greater than 0,95
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 21527-1
Ngày phát hành 2008-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 13681 (1995-12)
Meat and meat products - Enumeration of yeasts and moulds - Colony-count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 13681
Ngày phát hành 1995-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/DIS 13681 (1993-10)
Từ khóa
Animal products * Bacterial count * Colony count * Colony count techniques * Definitions * Food products * Fungus * Meat * Meat products * Microbiological analysis * Microorganisms * Mould * Poultry * Reference methods * Yeast * Mushrooms
Số trang
6