Loading data. Please wait
Meat and meat products - Enumeration of yeasts and moulds - Colony-count technique
Số trang: 6
Ngày phát hành: 1995-12-00
Meat and meat products - Sampling and preparation of test samples - Part 2: Preparation of test samples for microbiological examination | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 3100-2 |
Ngày phát hành | 1988-07-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology; General guidance for the preparation of dilutions for microbiological examination | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 6887 |
Ngày phát hành | 1983-06-00 |
Mục phân loại | 07.100.01. Vi sinh vật nói chung |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology; General guidance for microbiological examinations | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 7218 |
Ngày phát hành | 1985-09-00 |
Mục phân loại | 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 1: Colony count technique in products with water activity greater than 0,95 | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 21527-1 |
Ngày phát hành | 2008-07-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 2: Colony count technique in products with water activity less than or equal to 0,95 | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 21527-2 |
Ngày phát hành | 2008-07-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 2: Colony count technique in products with water activity less than or equal to 0,95 | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 21527-2 |
Ngày phát hành | 2008-07-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 1: Colony count technique in products with water activity greater than 0,95 | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 21527-1 |
Ngày phát hành | 2008-07-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Meat and meat products - Enumeration of yeasts and moulds - Colony-count technique | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 13681 |
Ngày phát hành | 1995-12-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt |
Trạng thái | Có hiệu lực |