Loading data. Please wait

ISO 6887

Microbiology; General guidance for the preparation of dilutions for microbiological examination

Số trang: 4
Ngày phát hành: 1983-06-00

Liên hệ
the principle consists in preparing of an initial suspension in such a way as to obtain as uniform a distribution as possible of the micro-organisms contained in a test portion, then preparing, if necessary, of decimal dilutions. After incubation, observation of the growth or colony counting.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 6887
Tên tiêu chuẩn
Microbiology; General guidance for the preparation of dilutions for microbiological examination
Ngày phát hành
1983-06-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BS 5763-6 (1983-11-30), IDT * NF V08-010 (1982-06-01), IDT * NF V08-010 (1996-03-01), MOD * PN-A-75052-04 (1990-11-13), IDT * GOST R 51426 (1999), IDT * NP-3005, IDT * STN ISO 6887 (1995-09-01), IDT * STN ISO 6887 (1997-11-01), IDT * NEN 6872:1985 nl (1985-12-01), NEQ
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO 6887-1 (1999-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-1
Ngày phát hành 1999-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 6887-1 (1999-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-1
Ngày phát hành 1999-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887 (1983-06)
Microbiology; General guidance for the preparation of dilutions for microbiological examination
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887
Ngày phát hành 1983-06-00
Mục phân loại 07.100.01. Vi sinh vật nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Animal feed * Dilution * Food products * Microbiological analysis * Microbiology * Specimen preparation * Sample preparation
Số trang
4