Loading data. Please wait
Microbiology; General guidance for enumeration of yeasts and moulds; Colony count technique at 25 degrees C
Số trang: 3
Ngày phát hành: 1987-11-00
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 1: Colony count technique in products with water activity greater than 0,95 | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 21527-1 |
Ngày phát hành | 2008-07-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 2: Colony count technique in products with water activity less than or equal to 0,95 | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 21527-2 |
Ngày phát hành | 2008-07-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 2: Colony count technique in products with water activity less than or equal to 0,95 | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 21527-2 |
Ngày phát hành | 2008-07-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 1: Colony count technique in products with water activity greater than 0,95 | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 21527-1 |
Ngày phát hành | 2008-07-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology; General guidance for enumeration of yeasts and moulds; Colony count technique at 25 degrees C | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 7954 |
Ngày phát hành | 1987-11-00 |
Mục phân loại | 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học |
Trạng thái | Có hiệu lực |