Loading data. Please wait

ISO 7954

Microbiology; General guidance for enumeration of yeasts and moulds; Colony count technique at 25 degrees C

Số trang: 3
Ngày phát hành: 1987-11-00

Liên hệ
The method consists in preparing of poured plates using a specified selective culture medium and a specified quantity of a test sample, further dilutions of the test sample. Then aerobic incubation of the plates at 25 degrees centigrade for 3, 4 or 5 days, followed by calculation of the number of yeasts and moulds per gram or per millilitre of the sample from the number of colonies obtained on plates chosen at dilution levels so as to give a significant result.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 7954
Tên tiêu chuẩn
Microbiology; General guidance for enumeration of yeasts and moulds; Colony count technique at 25 degrees C
Ngày phát hành
1987-11-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BS 5763-12 (1988-10-31), IDT * NF V08-022 (1988-08-01), IDT * PN-A-75052-08 (1990-11-13), IDT * PN-ISO 7954 (1999-09-02), IDT * TS 6580 (1989-02-28), IDT * STN ISO 7954 (1995-09-01), IDT * STN ISO 7954 (1997-09-01), IDT * CSN ISO 7954 (1994-05-01), IDT * SANS 7954:1987 * SABS ISO 7954:1987 (2000-06-06), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO 21527-1 (2008-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 1: Colony count technique in products with water activity greater than 0,95
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 21527-1
Ngày phát hành 2008-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 21527-2 (2008-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 2: Colony count technique in products with water activity less than or equal to 0,95
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 21527-2
Ngày phát hành 2008-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 21527-2 (2008-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 2: Colony count technique in products with water activity less than or equal to 0,95
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 21527-2
Ngày phát hành 2008-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 21527-1 (2008-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 1: Colony count technique in products with water activity greater than 0,95
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 21527-1
Ngày phát hành 2008-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7954 (1987-11)
Microbiology; General guidance for enumeration of yeasts and moulds; Colony count technique at 25 degrees C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7954
Ngày phát hành 1987-11-00
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Colony count techniques * Determination * Eumycophyta * Food products * Microbiological analysis * Microbiology * Microorganisms * Testing * Yeast
Số trang
3