Loading data. Please wait

ISO 7698

Cereals, pulses and derived products; enumeration of bacteria, yeasts and moulds

Số trang: 6
Ngày phát hành: 1990-05-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 7698
Tên tiêu chuẩn
Cereals, pulses and derived products; enumeration of bacteria, yeasts and moulds
Ngày phát hành
1990-05-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
NF V03-763 (1991-08-01), IDT * PN-ISO 7698 (2004-06-07), IDT * GOST R 51278 (1999), IDT * CSN ISO 7698 (1996-06-01), IDT * JS 1541 (2003-12-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 950 (1979-09)
Cereals; Sampling (as grain)
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 950
Ngày phát hành 1979-09-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 2170 (1980-02)
Cereals and pulses; Sampling of milled products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 2170
Ngày phát hành 1980-02-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887 (1983-06)
Microbiology; General guidance for the preparation of dilutions for microbiological examination
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887
Ngày phát hành 1983-06-00
Mục phân loại 07.100.01. Vi sinh vật nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế cho
ISO/DIS 7698 (1988-03)
Thay thế bằng
ISO 21527-1 (2008-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 1: Colony count technique in products with water activity greater than 0,95
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 21527-1
Ngày phát hành 2008-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 21527-2 (2008-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 2: Colony count technique in products with water activity less than or equal to 0,95
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 21527-2
Ngày phát hành 2008-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 21527-2 (2008-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 2: Colony count technique in products with water activity less than or equal to 0,95
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 21527-2
Ngày phát hành 2008-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 21527-1 (2008-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 1: Colony count technique in products with water activity greater than 0,95
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 21527-1
Ngày phát hành 2008-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7698 (1990-05)
Cereals, pulses and derived products; enumeration of bacteria, yeasts and moulds
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7698
Ngày phát hành 1990-05-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/DIS 7698 (1988-03)
Từ khóa
Agricultural products * Bacteria * Cereal products * Cereals * Determination * Eumycophyta * Microbiological analysis * Microbiology * Microorganisms * Pulses (crops) * Testing * Tests * Yeast
Số trang
6