Loading data. Please wait

ISO 2170

Cereals and pulses; Sampling of milled products

Số trang: 8
Ngày phát hành: 1980-02-00

Liên hệ
The method does not apply to whole unprocessed products, to seed products, or to partially milled products, which retain the formof the original material. The method first gives relevant definitions, then it specifies general precautions. It describes the apparatus, required, showing suitable examples in 9 figures. Further it describes location of sampling, taking of increments, forming of the bulk sample and laboratory samples. It specifies the size of samples, packaging, labelling and dispatch of samples. An annex shows a sampling scheme for consigments of more than 100 units.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 2170
Tên tiêu chuẩn
Cereals and pulses; Sampling of milled products
Ngày phát hành
1980-02-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BS 5333 (1980-10-30), IDT * UNE 34108 (1981-09-15), NEQ * GOST ISO 2170 (1997), IDT * NEN-ISO 2170 (1985), IDT * NEN-ISO 2170:1985 en (1985-04-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO 13690 (1999-10)
Lịch sử ban hành
ISO 2170 (1980-02)
Cereals and pulses; Sampling of milled products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 2170
Ngày phát hành 1980-02-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 24333 (2009-12) * ISO 13690 (1999-10)
Từ khóa
Agricultural products * Bulk materials * Cereal products * Labelling (process) * Powdered * Pulses (crops) * Quality control * Sampling * Sampling equipment * Sampling methods * Sampling tables * Transportation
Số trang
8