Loading data. Please wait

GOST R 50396.0

Poultry meat, edible offal and semi-prepared products from poultry meat. Sampling methods and preparing for microbiological examinations

Số trang:
Ngày phát hành: 2013-00-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
GOST R 50396.0
Tên tiêu chuẩn
Poultry meat, edible offal and semi-prepared products from poultry meat. Sampling methods and preparing for microbiological examinations
Ngày phát hành
2013-00-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
Tiêu chuẩn liên quan
JEUS 3 (1992-02)
Standard procedure for acceptance inspection of transformers
Số hiệu tiêu chuẩn JEUS 3
Ngày phát hành 1992-02-00
Mục phân loại
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST ISO 7218 (2011)
Microbiology of foods and animal feed. General requirements and guide for microbiological research
Số hiệu tiêu chuẩn GOST ISO 7218
Ngày phát hành 2011-00-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST ISO 11133-1 (2011)
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Guidelines on preparation and production of culture media. Part 1. General guidelines on quality assurance for the preparation of culture media in the laboratory
Số hiệu tiêu chuẩn GOST ISO 11133-1
Ngày phát hành 2011-00-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST ISO 11133-2 (2011)
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Guidelines on preparation and production of culture media. Part 2. Practical guidelines on performance testing of culture media
Số hiệu tiêu chuẩn GOST ISO 11133-2
Ngày phát hành 2011-00-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST R ISO 6887-2 (2013)
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Part 2. Specific rules for the preparation of meat and meat products
Số hiệu tiêu chuẩn GOST R ISO 6887-2
Ngày phát hành 2013-00-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST R ISO 17604 (2011)
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Carcass sampling for microbiological analysis
Số hiệu tiêu chuẩn GOST R ISO 17604
Ngày phát hành 2011-00-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST R 12.1.019 (2009)
Occupational safety standards system. Electrical safety. General requirements and nomenclature of kinds of protection
Số hiệu tiêu chuẩn GOST R 12.1.019
Ngày phát hành 2009-00-00
Mục phân loại 13.260. Bảo vệ phòng chống điện giật
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST R 50396.7 (1992)
Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Methods for detection of Proteus bacteria
Số hiệu tiêu chuẩn GOST R 50396.7
Ngày phát hành 1992-00-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
67.120.20. Gia cầm và trứng
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST R 51232 (1998)
Drinking water. General requirements for organization and quality control methods
Số hiệu tiêu chuẩn GOST R 51232
Ngày phát hành 1998-00-00
Mục phân loại 13.060.20. Nước uống
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST R 51426 (1999)
Microbiology. Feedstuffs, compound feeds, feed raw materials. General guidance for the preparation of dilutions for microbiological examination
Số hiệu tiêu chuẩn GOST R 51426
Ngày phát hành 1999-00-00
Mục phân loại 07.100.01. Vi sinh vật nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST R 51447 (1999)
Meat and meat products. Methods of primary sampling
Số hiệu tiêu chuẩn GOST R 51447
Ngày phát hành 1999-00-00
Mục phân loại 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST R 52239 (2004)
Single-use medical examination gloves. Part 1. Specification for gloves made from rubber latex or rubber solution
Số hiệu tiêu chuẩn GOST R 52239
Ngày phát hành 2004-00-00
Mục phân loại 11.140. Thiết bị bệnh viện
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST R 52313 (2005)
Poultry-processing industry. Food products. Terms and definitions
Số hiệu tiêu chuẩn GOST R 52313
Ngày phát hành 2005-00-00
Mục phân loại 01.040.67. Thực phẩm (Từ vựng)
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST R 52833 (2007)
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Polymerase chain reaction (PCR) method for the detection of food-borne pathogens. General requirements and definitions
Số hiệu tiêu chuẩn GOST R 52833
Ngày phát hành 2007-00-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST R 53228 (2008)
Non-automatic weighing instruments. Part 1. Metrological and technical requirements. Tests
Số hiệu tiêu chuẩn GOST R 53228
Ngày phát hành 2008-00-00
Mục phân loại 17.020. Ðo lường và phép đo nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST R 54374 (2011)
Poultry meat, edible offal and ready to cook products. Methods for detection and quantity determination of coliform bacteria
Số hiệu tiêu chuẩn GOST R 54374
Ngày phát hành 2011-00-00
Mục phân loại 67.120.20. Gia cầm và trứng
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST R 54674 (2011)
Poultry meat, edible offal and poultry meat ready-to-cook. Method for detection and determination of Staphylococcus aureus
Số hiệu tiêu chuẩn GOST R 54674
Ngày phát hành 2011-00-00
Mục phân loại 67.120.20. Gia cầm và trứng
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST R 54731 (2011)
Pressed bakery yeast. Specifications
Số hiệu tiêu chuẩn GOST R 54731
Ngày phát hành 2011-00-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST 12.1.004 (1991)
Occupational safety standards system. Fire safety. General requirements
Số hiệu tiêu chuẩn GOST 12.1.004
Ngày phát hành 1991-00-00
Mục phân loại 13.100. An toàn lao động. Vệ sinh công nghiệp
13.220.01. Bảo vệ chống cháy nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST 12.1.007 (1976)
Occupational safety standards system. Noxious substances. Classification and general safety requirements
Số hiệu tiêu chuẩn GOST 12.1.007
Ngày phát hành 1976-00-00
Mục phân loại 13.300. Bảo vệ phòng chống hàng nguy hiểm
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST 245 (1976)
Reagents. Sodium dihydrogen phosphate dihydrate. Specifications
Số hiệu tiêu chuẩn GOST 245
Ngày phát hành 1976-00-00
Mục phân loại 71.040.30. Thuốc thử hóa học và vật liệu chuẩn
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST 2493 (1975)
Reagents. Potassium phosphate, dibasic 3-aqueous. Specifications
Số hiệu tiêu chuẩn GOST 2493
Ngày phát hành 1975-00-00
Mục phân loại 71.040.30. Thuốc thử hóa học và vật liệu chuẩn
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST 3145 (1984)
Mechanical clocks with signal. General specifications
Số hiệu tiêu chuẩn GOST 3145
Ngày phát hành 1984-00-00
Mục phân loại 39.040.20. Ðồng hồ và các dụng cụ đo thời gian khác
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST 3164 (1978)
Medical petrolatum. Specifications
Số hiệu tiêu chuẩn GOST 3164
Ngày phát hành 1978-00-00
Mục phân loại 11.120.10. Thuốc
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST 4530 (1976)
Reagents. Calcium carbonate. Specifications
Số hiệu tiêu chuẩn GOST 4530
Ngày phát hành 1976-00-00
Mục phân loại 71.040.30. Thuốc thử hóa học và vật liệu chuẩn
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST 5556 (1981)
Hygroscopic medical cotton wool. Specifications
Số hiệu tiêu chuẩn GOST 5556
Ngày phát hành 1981-00-00
Mục phân loại 11.120.20. Vật liệu y tế. Ðồ băng bó mổ xẻ
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST 5962 (2013)
Grude ethyl alcohol from edible raw material. Specifications
Số hiệu tiêu chuẩn GOST 5962
Ngày phát hành 2013-00-00
Mục phân loại 67.160.10. Ðồ uống có rượu
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST 6672 (1975)
Cover glasses for micropreparations. Specifications
Số hiệu tiêu chuẩn GOST 6672
Ngày phát hành 1975-00-00
Mục phân loại 37.020. Thiết bị quang
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST R 50396.1 (2010) * GOST R 54315 (2011) * GOST 3118 (1977) * GOST 4148 (1978) * GOST 4159 (1979) * GOST 4198 (1975) * GOST 4201 (1979) * GOST 4209 (1977) * GOST 4232 (1974) * GOST 4233 (1977) * GOST 4919.1 (1977) * GOST 5833 (1975) * GOST 6038 (1979) * GOST 6691 (1977) * GOST 9147 (1980) * GOST 11078 (1978) * GOST 11293 (1989) * GOST 11773 (1976)
Thay thế cho
GOST R 50396.0 (1992)
Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Methods for sampling and preparing of microbiological examinations
Số hiệu tiêu chuẩn GOST R 50396.0
Ngày phát hành 1992-00-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
67.120.20. Gia cầm và trứng
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
GOST R 50396.0 (1992)
Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Methods for sampling and preparing of microbiological examinations
Số hiệu tiêu chuẩn GOST R 50396.0
Ngày phát hành 1992-00-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
67.120.20. Gia cầm và trứng
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST R 50396.0 (2013)
Poultry meat, edible offal and semi-prepared products from poultry meat. Sampling methods and preparing for microbiological examinations
Số hiệu tiêu chuẩn GOST R 50396.0
Ngày phát hành 2013-00-00
Mục phân loại 67.120.20. Gia cầm và trứng
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Meat * Microbiological * Offals * Poultry * Prepare * Preparing * Sampling methods
Số trang