Loading data. Please wait
Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Methods for detection of Proteus bacteria
Số trang: 5
Ngày phát hành: 1992-00-00
Food-stuffs and food additives. Preparation of samples for microbiological analyses | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 26669 |
Ngày phát hành | 1985-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Food products. Method for detection of bacteria of Proteus, Morganella, Providencia genera | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 28560 |
Ngày phát hành | 1990-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Methods for detection of Proteus bacteria | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST R 50396.7 |
Ngày phát hành | 1992-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt 67.120.20. Gia cầm và trứng |
Trạng thái | Có hiệu lực |