Loading data. Please wait
Food-stuffs and food additives. Preparation of samples for microbiological analyses
Số trang: 16
Ngày phát hành: 1985-00-00
| Microbiology; General guidance for the preparation of dilutions for microbiological examination | |
| Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 6887 |
| Ngày phát hành | 1983-06-00 |
| Mục phân loại | 07.100.01. Vi sinh vật nói chung |
| Trạng thái | Có hiệu lực |
| Microbiology; General guidance for microbiological examinations | |
| Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 7218 |
| Ngày phát hành | 1985-09-00 |
| Mục phân loại | 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học |
| Trạng thái | Có hiệu lực |
| Dry fermentation pepton for bacteriological objects. Specifications | |
| Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 13805 |
| Ngày phát hành | 1976-00-00 |
| Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
| Trạng thái | Có hiệu lực |
| Food-stuffs and food additives. Preparation of samples for microbiological analyses | |
| Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 26669 |
| Ngày phát hành | 1985-00-00 |
| Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
| Trạng thái | Có hiệu lực |