Loading data. Please wait

GOST R ISO 6887-2

Microbiology of food and animal feeding stuffs. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Part 2. Specific rules for the preparation of meat and meat products

Số trang:
Ngày phát hành: 2013-00-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
GOST R ISO 6887-2
Tên tiêu chuẩn
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Part 2. Specific rules for the preparation of meat and meat products
Ngày phát hành
2013-00-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
ISO 6887-2 (2003-07), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 6887-1 (1999-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-1
Ngày phát hành 1999-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7218 (2007-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - General requirements and guidance for microbiological examinations
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7218
Ngày phát hành 2007-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 17604 (2003-09)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Carcass sampling for microbiological analysis
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 17604
Ngày phát hành 2003-09-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế cho
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
GOST R ISO 6887-2 (2013)
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination. Part 2. Specific rules for the preparation of meat and meat products
Số hiệu tiêu chuẩn GOST R ISO 6887-2
Ngày phát hành 2013-00-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Animal feed * Bioassay * Biological tests * Definitions * Diet * Dilution * Dilution methods * Food inspection * Food products * Meat * Meat products * Microbiological analysis * Microbiology * Specific * Specification (approval) * Specimen preparation * Suspensions (chemical) * Test laboratories * Sample preparation
Số trang