Loading data. Please wait
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Carcass sampling for microbiological analysis
Số trang: 14
Ngày phát hành: 2003-09-00
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Salmonella spp. | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 6579 |
Ngày phát hành | 2002-07-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 6887-1 |
Ngày phát hành | 1999-02-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 6887-2 |
Ngày phát hành | 2003-07-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feedings stuffs - Horizontal method for the detection of presumptive pathogenic Yersinia enterocolitica | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 10273 |
Ngày phát hành | 2003-06-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Escherichia coli 0157 | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 16654 |
Ngày phát hành | 2001-05-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Meat and meat products - Sampling and preparation of test samples - Part 1: Sampling | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 3100-1 |
Ngày phát hành | 1991-04-00 |
Mục phân loại | 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Carcass sampling for microbiological analysis | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO/FDIS 17604 |
Ngày phát hành | 2003-03-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Carcass sampling for microbiological analysis | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 17604 |
Ngày phát hành | 2003-09-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Meat and meat products - Sampling and preparation of test samples - Part 1: Sampling | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 3100-1 |
Ngày phát hành | 1991-04-00 |
Mục phân loại | 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Meat and meat products; Sampling; Part 1 : | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 3100-1 |
Ngày phát hành | 1975-07-00 |
Mục phân loại | 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Carcass sampling for microbiological analysis | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO/FDIS 17604 |
Ngày phát hành | 2003-03-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |