Loading data. Please wait

ISO 17604

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Carcass sampling for microbiological analysis

Số trang: 14
Ngày phát hành: 2003-09-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 17604
Tên tiêu chuẩn
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Carcass sampling for microbiological analysis
Ngày phát hành
2003-09-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN ISO 17604 (2011-01), IDT * DIN ISO 17604-100 (2008-03), MOD * BS ISO 17604+A1 (2003-09-16), IDT * NF V08-202 (2004-02-01), IDT * PN-ISO 17604 (2005-07-07), IDT * UNE-ISO 17604 (2013-01-16), IDT * GOST R ISO 17604 (2011), IDT * STN ISO 17604 (2007-03-01), IDT * CSN ISO 17604 (2006-09-01), IDT * DS/ISO 17604 (2003-11-07), IDT * NEN-ISO 17604:2003 en (2003-10-01), IDT * SANS 17604:2009 (2009-11-11), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 6579 (2002-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Salmonella spp.
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6579
Ngày phát hành 2002-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-1 (1999-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-1
Ngày phát hành 1999-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-2 (2003-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-2
Ngày phát hành 2003-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 10273 (2003-06)
Microbiology of food and animal feedings stuffs - Horizontal method for the detection of presumptive pathogenic Yersinia enterocolitica
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 10273
Ngày phát hành 2003-06-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 16654 (2001-05)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Escherichia coli 0157
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 16654
Ngày phát hành 2001-05-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 4833 (2003-02) * ISO 5552 (1997-12) * ISO 7218 (1996-02) * ISO 7251 (1993-12) * ISO 10272 (1995-10) * ISO 13720 (1995-12)
Thay thế cho
ISO 3100-1 (1991-04)
Meat and meat products - Sampling and preparation of test samples - Part 1: Sampling
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 3100-1
Ngày phát hành 1991-04-00
Mục phân loại 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 17604 (2003-03)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Carcass sampling for microbiological analysis
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/FDIS 17604
Ngày phát hành 2003-03-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 17604 (2003-09)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Carcass sampling for microbiological analysis
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 17604
Ngày phát hành 2003-09-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 3100-1 (1991-04)
Meat and meat products - Sampling and preparation of test samples - Part 1: Sampling
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 3100-1
Ngày phát hành 1991-04-00
Mục phân loại 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 3100-1 (1975-07)
Meat and meat products; Sampling; Part 1 :
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 3100-1
Ngày phát hành 1975-07-00
Mục phân loại 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 17604 (2003-03)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Carcass sampling for microbiological analysis
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/FDIS 17604
Ngày phát hành 2003-03-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 17604 (2003-03) * ISO/DIS 17604 (2001-11) * ISO/DIS 3100-1 (1988-12)
Từ khóa
Abattoirs * Analysis * Animal feed * Animals for slaughter * Bacterial count * Biological tests * Cultures (biology) * Determination of content * Determination procedures * Diet * Dressed poultry * Food inspection * Food products * Food testing * Meat * Meat products * Medium * Microbiological analysis * Microbiology * Micro-organisms * Pathogenic bacteria * Poultry * Sampling methods * Specification (approval) * Storage * Surfaces * Surveillance (approval) * Taking down methods * Testing * Transport * Verification * Veterinary science * Bioassay * Veterinary medicine * Bearings
Số trang
14