Loading data. Please wait

GOST 10444.8

Microbiology of food and animal feeding stuffs. Horizontal method for the enumeration of presumptive Bacillus cereus. Colony-count technique at 30 °C

Số trang:
Ngày phát hành: 2013-00-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
GOST 10444.8
Tên tiêu chuẩn
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Horizontal method for the enumeration of presumptive Bacillus cereus. Colony-count technique at 30 °C
Ngày phát hành
2013-00-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
ISO 7932 (2004-06), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 6887-1 (1999-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-1
Ngày phát hành 1999-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-2 (2003-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-2
Ngày phát hành 2003-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-3 (2003-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-3
Ngày phát hành 2003-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-4 (2003-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products, and fish and fishery products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-4
Ngày phát hành 2003-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-5 (2010-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-5
Ngày phát hành 2010-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST ISO 7218 (2011)
Microbiology of foods and animal feed. General requirements and guide for microbiological research
Số hiệu tiêu chuẩn GOST ISO 7218
Ngày phát hành 2011-00-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST ISO 11133-2 (2011)
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Guidelines on preparation and production of culture media. Part 2. Practical guidelines on performance testing of culture media
Số hiệu tiêu chuẩn GOST ISO 11133-2
Ngày phát hành 2011-00-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST 6709 (1972) * GOST 10444.1 (1984) * GOST 25336 (1982) * GOST 26669 (1985) * GOST 26670 (1991) * GOST 29228 (1991) * GOST 30425 (1997)
Thay thế cho
GOST 10444.8 (1988)
Food products. Method for determination of Bacillus cereus
Số hiệu tiêu chuẩn GOST 10444.8
Ngày phát hành 1988-00-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
GOST 10444.8 (2013)
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Horizontal method for the enumeration of presumptive Bacillus cereus. Colony-count technique at 30 °C
Số hiệu tiêu chuẩn GOST 10444.8
Ngày phát hành 2013-00-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST 10444.8 (1988)
Từ khóa
Acknowledgements * Animal feed * Bacilli * Bacteria * Bacteria count methods * Colony count techniques * Definitions * Food products * Horizontal * Inter-laboratory tests * Microbiological analysis * Microbiology * Precision * Sampling methods * Testing * Ring tests
Số trang