Loading data. Please wait
Food products. Method for determination of Bacillus cereus
Số trang: 11
Ngày phát hành: 1988-00-00
Microbiology; General guidance for enumeration of Bacillus cereus; Colony count technique at 30 degrees C | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 7932 |
Ngày phát hành | 1987-11-00 |
Mục phân loại | 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Canned foods. Method for determination of mesophilic airobes and facultative-anairobes | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 10444.3 |
Ngày phát hành | 1985-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Food products. Methods of detection of botulinum toxins and Clostridium botulinum | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 10444.7 |
Ngày phát hành | 1986-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Food-stuffs and food additives. Preparation of samples for microbiological analyses | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 26669 |
Ngày phát hành | 1985-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Food products. Methods for cultivation of microorganisms | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 26670 |
Ngày phát hành | 1991-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Horizontal method for the enumeration of presumptive Bacillus cereus. Colony-count technique at 30 °C | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 10444.8 |
Ngày phát hành | 2013-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Horizontal method for the enumeration of presumptive Bacillus cereus. Colony-count technique at 30 °C | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 10444.8 |
Ngày phát hành | 2013-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |