Loading data. Please wait

ISO/DIS 6391

Meat and meat products - Enumeration of Escherichia coli - Colony-count technique at 44 °C using membranes (Revision of ISO 6391:1988)

Số trang: 13
Ngày phát hành: 1996-02-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO/DIS 6391
Tên tiêu chuẩn
Meat and meat products - Enumeration of Escherichia coli - Colony-count technique at 44 °C using membranes (Revision of ISO 6391:1988)
Ngày phát hành
1996-02-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN 10110 (1994-08), IDT * 96/500899 DC (1996-04-10), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 3100-2 (1988-07)
Meat and meat products - Sampling and preparation of test samples - Part 2: Preparation of test samples for microbiological examination
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 3100-2
Ngày phát hành 1988-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887 (1983-06)
Microbiology; General guidance for the preparation of dilutions for microbiological examination
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887
Ngày phát hành 1983-06-00
Mục phân loại 07.100.01. Vi sinh vật nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7218 (1996-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - General rules for microbiological examinations
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7218
Ngày phát hành 1996-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO/FDIS 6391 (1997-07)
Meat and meat products - Enumeration of Escherichia coli - Colony-count technique at 44 °C using membranes
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/FDIS 6391
Ngày phát hành 1997-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 6391 (1997-12)
Meat and meat products - Enumeration of Escherichia coli - Colony-count technique at 44 °C using membranes
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6391
Ngày phát hành 1997-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 6391 (1997-07)
Meat and meat products - Enumeration of Escherichia coli - Colony-count technique at 44 °C using membranes
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/FDIS 6391
Ngày phát hành 1997-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/DIS 6391 (1996-02)
Meat and meat products - Enumeration of Escherichia coli - Colony-count technique at 44 °C using membranes (Revision of ISO 6391:1988)
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/DIS 6391
Ngày phát hành 1996-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Bacteria count methods * Bacteriological quality * Colony count techniques * Count methods (microbiology) * Definitions * Escherichia coli * Food control * Food inspection * Food products * Food testing * Meat * Meat products * Membrane filters * Microbiological analysis * Microbiology * Microcolony counts * Reference methods * Samples * Sampling methods * Spatula method * Specimen preparation * Testing * Sample preparation
Số trang
13