Loading data. Please wait
Meat and meat products - Enumeration of presumptive Pseudomonas spp.
Số trang: 7
Ngày phát hành: 2010-08-00
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 6887-1 |
Ngày phát hành | 1999-02-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 6887-2 |
Ngày phát hành | 2003-07-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs - General requirements and guidance for microbiological examinations | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 7218 |
Ngày phát hành | 2007-08-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Meat and meat products - Enumeration of Pseudomonas spp. | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 13720 |
Ngày phát hành | 1995-12-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Meat and meat products - Enumeration of presumptive Pseudomonas spp. | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 13720 |
Ngày phát hành | 2010-08-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Meat and meat products - Enumeration of Pseudomonas spp. | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 13720 |
Ngày phát hành | 1995-12-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt |
Trạng thái | Có hiệu lực |