Loading data. Please wait

ISO 13720

Meat and meat products - Enumeration of presumptive Pseudomonas spp.

Số trang: 7
Ngày phát hành: 2010-08-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 13720
Tên tiêu chuẩn
Meat and meat products - Enumeration of presumptive Pseudomonas spp.
Ngày phát hành
2010-08-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN EN ISO 13720 (2010-12), IDT * BS EN ISO 13720 (2010-09-30), IDT * EN ISO 13720 (2010-09), IDT * NF V08-504 (2010-11-01), IDT * SN EN ISO 13720 (2010-10), IDT * OENORM EN ISO 13720 (2010-11-15), IDT * PN-EN ISO 13720 (2010-09-30), IDT * SS-EN ISO 13720 (2010-09-20), IDT * UNE-EN ISO 13720 (2011-02-23), IDT * GOST R ISO 13720 (2011), IDT * UNI EN ISO 13720:2010 (2010-10-07), IDT * STN EN ISO 13720 (2011-01-01), IDT * CSN EN ISO 13720 (2011-01-01), IDT * DS/EN ISO 13720 (2011-04-14), IDT * NEN-EN-ISO 13720:2010 en (2010-09-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 6887-1 (1999-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-1
Ngày phát hành 1999-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887-2 (2003-07)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-2
Ngày phát hành 2003-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7218 (2007-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - General requirements and guidance for microbiological examinations
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7218
Ngày phát hành 2007-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/TS 11133-1 (2009-02) * ISO/TS 11133-2 (2003-12)
Thay thế cho
ISO 13720 (1995-12)
Meat and meat products - Enumeration of Pseudomonas spp.
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 13720
Ngày phát hành 1995-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 13720 (2009-11)
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 13720 (2010-08)
Meat and meat products - Enumeration of presumptive Pseudomonas spp.
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 13720
Ngày phát hành 2010-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 13720 (1995-12)
Meat and meat products - Enumeration of Pseudomonas spp.
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 13720
Ngày phát hành 1995-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 13720 (2009-11) * ISO/DIS 13720 (2009-02) * ISO/DIS 13720 (1994-06)
Từ khóa
Agricultural products * Animal products * Bacteria * Bacteria count methods * Definitions * Determination procedures * Food products * Health protection * Meat * Meat products * Microbiological analysis * Poultry * Pseudomonas * Quality control
Số trang
7