Loading data. Please wait

ISO 13720

Meat and meat products - Enumeration of Pseudomonas spp.

Số trang: 7
Ngày phát hành: 1995-12-00

Liên hệ
Describes a method for the enumeration of Pseudomonas spp. in meat and meat products, including poultry, by means of a colony-count technique after aerobic incubation at 25 °C for 48 h.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 13720
Tên tiêu chuẩn
Meat and meat products - Enumeration of Pseudomonas spp.
Ngày phát hành
1995-12-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN ISO 13720 (1998-05), IDT * DIN ISO 13720 (1997-05), IDT * BS 7857-1 (1996-06-15), IDT * NF V04-504 (1998-04-01), NEQ * PN-ISO 13720 (1999-01-07), IDT * STN ISO 13720 (2002-12-01), IDT * CSN ISO 13720 (1998-08-01), IDT * NEN-ISO 13720:1997 en (1997-04-01), IDT * SANS 13720:2009 (2009-11-11), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 3100-2 (1988-07)
Meat and meat products - Sampling and preparation of test samples - Part 2: Preparation of test samples for microbiological examination
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 3100-2
Ngày phát hành 1988-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887 (1983-06)
Microbiology; General guidance for the preparation of dilutions for microbiological examination
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887
Ngày phát hành 1983-06-00
Mục phân loại 07.100.01. Vi sinh vật nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7218 (1985-09)
Microbiology; General guidance for microbiological examinations
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7218
Ngày phát hành 1985-09-00
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế cho
ISO/DIS 13720 (1994-06)
Thay thế bằng
ISO 13720 (2010-08)
Meat and meat products - Enumeration of presumptive Pseudomonas spp.
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 13720
Ngày phát hành 2010-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 13720 (2010-08)
Meat and meat products - Enumeration of presumptive Pseudomonas spp.
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 13720
Ngày phát hành 2010-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 13720 (1995-12)
Meat and meat products - Enumeration of Pseudomonas spp.
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 13720
Ngày phát hành 1995-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/DIS 13720 (1994-06)
Từ khóa
Agricultural products * Analysis of meat * Animal products * Bacteria * Bacteria count methods * Counting * Definitions * Food control * Food inspection * Food products * Investigations * Laboratory tests * Mathematical calculations * Meat * Meat products * Microbiological analysis * Poultry * Pseudomonas
Số trang
7