Loading data. Please wait

EGV 1334/2008*ECR 1334/2008*CEReg 1334/2008

Regulation (EC) No 1334/2008 of the European Parliament and of the Council of 16 December 2008 on flavourings and certain food ingredients with flavouring properties for use in and on foods and amending Council Regulation (EEC) No 1601/91, Regulations (EC) No 2232/96 and (EC) No 110/2008 and Directive 2000/13/EC

Số trang: 202
Ngày phát hành: 2008-12-16

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
EGV 1334/2008*ECR 1334/2008*CEReg 1334/2008
Tên tiêu chuẩn
Regulation (EC) No 1334/2008 of the European Parliament and of the Council of 16 December 2008 on flavourings and certain food ingredients with flavouring properties for use in and on foods and amending Council Regulation (EEC) No 1601/91, Regulations (EC) No 2232/96 and (EC) No 110/2008 and Directive 2000/13/EC
Ngày phát hành
2008-12-16
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
Tiêu chuẩn liên quan
EGV 178/2002*ECR 178/2002*CEReg 178/2002 (2002-01-28)
Regulation (EC) No 178/2002 of the European Parliament and of the Council of 28 January 2002 laying down the general principles and requirements of food law, establishing the European Food Safety Authority and laying down procedures in matters of food safety
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 178/2002*ECR 178/2002*CEReg 178/2002
Ngày phát hành 2002-01-28
Mục phân loại 67.040. Nông sản thực phẩm nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* EGV 882/2004*ECR 882/2004*CEReg 882/2004 (2004-05-29)
Regulation (EC) No 882/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 on official controls performed to ensure the verification of compliance with feed and food law, animal health and animal welfare rules
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 882/2004*ECR 882/2004*CEReg 882/2004
Ngày phát hành 2004-05-29
Mục phân loại 65.120. Thức ăn gia súc
67.040. Nông sản thực phẩm nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* EGV 1829/2003*ECR 1829/2003*CEReg 1829/2003 (2003-09-22)
Regulation (EC) No 1829/2003 of the European Parliament and of the Council of 22 September 2003 on genetically modified food and feed
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 1829/2003*ECR 1829/2003*CEReg 1829/2003
Ngày phát hành 2003-09-22
Mục phân loại 67.020. Quá trình chế biến trong công nghiệp thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* EGV 2065/2003*ECR 2065/2003*CEReg 2065/2003 (2003-11-10)
Regulation (EC) No 2065/2003 of the European Parliament and of the Council of 10 November 2003 on smoke flavourings used or intended for use in or on foods
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 2065/2003*ECR 2065/2003*CEReg 2065/2003
Ngày phát hành 2003-11-10
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* EGV 2232/96*ECR 2232/96*CEReg 2232/96 (1996-10-28)
Regulation (EC) No 2232/96 of the European Parliament and of the Council of 28 October 1996 laying down a Community procedure for flavouring substances used or intended for use in or on foodstuffs
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 2232/96*ECR 2232/96*CEReg 2232/96
Ngày phát hành 1996-10-28
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 89/396/EWG*89/396/EEC*89/396/CEE (1989-06-14)
COUNCIL DIRECTIVE of 14 June 1989 on indications or marks identifying the lot to which a foodstuff belongs (89/396/EEC)
Số hiệu tiêu chuẩn 89/396/EWG*89/396/EEC*89/396/CEE
Ngày phát hành 1989-06-14
Mục phân loại 67.050. Phương pháp thử và phân tích thực phẩm nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* EGV 110/2008 (2008-01-15) * EGV 1331/2008 (2008-12-16) * EGV 1333/2008 (2008-12-16) * 1999/468/EGB (1999-06-28) * 2000/13/EG (2000-03-20)
Thay thế cho
EGV 1882/2003*ECR 1882/2003*CEReg 1882/2003 (2003-09-29)
Regulation (EC) No 1882/2003 of the European Parliament and of the Council of 29 September 2003 adapting to Council Decision 1999/468/EC the provisions relating to committees which assist the Commission in the exercise of its implementing powers laid down in instruments subject to the procedure referred to in Article 251 of the EC Treaty
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 1882/2003*ECR 1882/2003*CEReg 1882/2003
Ngày phát hành 2003-09-29
Mục phân loại 03.160. Luật. Hành chính
Trạng thái Có hiệu lực
* 88/388/EWG*88/388/EEC*88/388/CEE (1988-06-22)
Council Directive of 22 June 1988 on the approximation of the laws of the Member States relating to flavourings for use in foodstuffs and to source materials for their production
Số hiệu tiêu chuẩn 88/388/EWG*88/388/EEC*88/388/CEE
Ngày phát hành 1988-06-22
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 91/71/EWG*91/71/EEC*91/71/CEE (1991-01-16)
COMMISSION DIRECTIVE of 16 January 1991 completing Council Directive 88/388/EEC on the approximation of the laws of the Member States relating to flavourings for use in foodstuffs and to source materials for their production (91/71/EEC)
Số hiệu tiêu chuẩn 91/71/EWG*91/71/EEC*91/71/CEE
Ngày phát hành 1991-01-16
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế bằng
EUV 251/2014*EUReg 251/2014*UEReg 251/2014 (2014-02-26)
Regulation (EU) No 251/2014 of the European Parliament and of the Council of 26 February 2014 on the definition, description, presentation, labelling and the protection of geographical indications of aromatised wine products and repealing Council Regulation (EEC) No 1601/91
Số hiệu tiêu chuẩn EUV 251/2014*EUReg 251/2014*UEReg 251/2014
Ngày phát hành 2014-02-26
Mục phân loại 67.160.10. Ðồ uống có rượu
Trạng thái Có hiệu lực
* EUV 872/2012 (2012-10-01, t, Artikel 27) * EUV 1169/2011 (2011-10-25, t, Artikel 29)
Lịch sử ban hành
88/388/EWG*88/388/EEC*88/388/CEE (1988-06-22)
Council Directive of 22 June 1988 on the approximation of the laws of the Member States relating to flavourings for use in foodstuffs and to source materials for their production
Số hiệu tiêu chuẩn 88/388/EWG*88/388/EEC*88/388/CEE
Ngày phát hành 1988-06-22
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* EGV 1334/2008*ECR 1334/2008*CEReg 1334/2008 (2008-12-16)
Regulation (EC) No 1334/2008 of the European Parliament and of the Council of 16 December 2008 on flavourings and certain food ingredients with flavouring properties for use in and on foods and amending Council Regulation (EEC) No 1601/91, Regulations (EC) No 2232/96 and (EC) No 110/2008 and Directive 2000/13/EC
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 1334/2008*ECR 1334/2008*CEReg 1334/2008
Ngày phát hành 2008-12-16
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 91/71/EWG*91/71/EEC*91/71/CEE (1991-01-16)
COMMISSION DIRECTIVE of 16 January 1991 completing Council Directive 88/388/EEC on the approximation of the laws of the Member States relating to flavourings for use in foodstuffs and to source materials for their production (91/71/EEC)
Số hiệu tiêu chuẩn 91/71/EWG*91/71/EEC*91/71/CEE
Ngày phát hành 1991-01-16
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Additives * Approval * Aroma * Aromatic substances * Base materials * Consumer protection * Definitions * European Communities * Evaluations * Fillers * Food additives * Food control * Food law * Food products * Foodstuff * Harmonization * Health protection * Information * Lists * Marking * Pollution control * Procedures * Prohibition * Risk * Safety * Specification (approval) * Surveillance (approval) * Use * Methods * Processes
Số trang
202