Loading data. Please wait

DIN EN 203-2

Gas heated catering equipment - Part 2: Rational use of energy; German version EN 203-2:1995

Số trang: 7
Ngày phát hành: 1995-03-00

Liên hệ
This document sets out the requirements and the test methods for the rational use of energy of gas heated catering equipment, described in 1.1 of EN 203-1:1992.
Số hiệu tiêu chuẩn
DIN EN 203-2
Tên tiêu chuẩn
Gas heated catering equipment - Part 2: Rational use of energy; German version EN 203-2:1995
Ngày phát hành
1995-03-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
EN 203-2 (1995-01), IDT * SN EN 203-2 (1995), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
DIN EN 203-1 (1992-11)
Gas heated catering equipment; part 1: safety requirements; german version EN 203-1:1992
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 203-1
Ngày phát hành 1992-11-00
Mục phân loại 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế cho
DIN 3363 (1979-07) * DIN EN 203-2 (1992-10)
Thay thế bằng
DIN EN 203-2-1 (2006-02)
Gas heated catering equipment - Part 2-1: Specific requirements - Open burners and wok burners; German version EN 203-2-1:2005
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 203-2-1
Ngày phát hành 2006-02-00
Mục phân loại 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 203-2-7 (2007-08)
Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries; German version EN 203-2-7:2007
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 203-2-7
Ngày phát hành 2007-08-00
Mục phân loại 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 203-2-3 (2006-02)
Gas heated catering equipment - Part 2-3: Specific requirements - Boiling pans; German version EN 203-2-3:2005
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 203-2-3
Ngày phát hành 2006-02-00
Mục phân loại 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 203-2-2 (2006-09) * DIN EN 203-2-4 (2006-02) * DIN EN 203-2-6 (2006-02) * DIN EN 203-2-8 (2006-02) * DIN EN 203-2-9 (2006-02) * DIN EN 203-2-10 (2007-07) * DIN EN 203-2-11 (2006-09)
Lịch sử ban hành
DIN EN 203-2 (1995-03)
Gas heated catering equipment - Part 2: Rational use of energy; German version EN 203-2:1995
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 203-2
Ngày phát hành 1995-03-00
Mục phân loại 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 203-2-1 (2006-02)
Gas heated catering equipment - Part 2-1: Specific requirements - Open burners and wok burners; German version EN 203-2-1:2005
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 203-2-1
Ngày phát hành 2006-02-00
Mục phân loại 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 203-2-7 (2007-08)
Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries; German version EN 203-2-7:2007
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 203-2-7
Ngày phát hành 2007-08-00
Mục phân loại 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 203-2-3 (2006-02)
Gas heated catering equipment - Part 2-3: Specific requirements - Boiling pans; German version EN 203-2-3:2005
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 203-2-3
Ngày phát hành 2006-02-00
Mục phân loại 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 203-2-3 (2015-04) * DIN EN 203-2-1 (2015-04) * DIN EN 203-2-7 (2014-07) * DIN EN 203-2-10 (2007-07) * DIN EN 203-2-11 (2006-09) * DIN EN 203-2-2 (2006-09) * DIN EN 203-2-9 (2006-02) * DIN EN 203-2-8 (2006-02) * DIN EN 203-2-6 (2006-02) * DIN EN 203-2-4 (2006-02) * DIN EN 203-2 (1992-10) * DIN 3363 (1979-07)
Từ khóa
Catering equipment * Cauldrons * Communal residences * Convection ovens * Cooking appliances * Cooking equipment * Deep fat fryer * Effects * Electric forced convention ovens * Energy consumption * Fuels * Gas cookers * Gaseous * Gaseous fuels * Gas-powered devices * Heat requirement * Heat-up period * Hot air * Hot air device * Hotplates * Instantaneous water heaters * Operational mode * Ovens (cooking appliances) * Performance testing * Pressure * Specification (approval) * Steam baking oven * Testing * Testing conditions * Utilization of energy * Vapours * Water heaters * Water storage heater
Số trang
7