Loading data. Please wait

DIN EN 203-2-3

Gas heated catering equipment - Part 2-3: Specific requirements - Boiling pans; German version EN 203-2-3:2005

Số trang: 14
Ngày phát hành: 2006-02-00

Liên hệ
This standard specify DIN EN 203-1 about requirements and testing at gas fired Boiling pans.
Số hiệu tiêu chuẩn
DIN EN 203-2-3
Tên tiêu chuẩn
Gas heated catering equipment - Part 2-3: Specific requirements - Boiling pans; German version EN 203-2-3:2005
Ngày phát hành
2006-02-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
EN 203-2-3 (2005-10), IDT * TS EN 203-2-3 (2009-04-28), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
EN 1717 (2000-11)
Protection against pollution of potable water in water installations and general requirements of devices to prevent pollution by backflow
Số hiệu tiêu chuẩn EN 1717
Ngày phát hành 2000-11-00
Mục phân loại 13.060.20. Nước uống
23.060.01. Van nói chung
91.140.60. Hệ thống cung cấp nước
Trạng thái Có hiệu lực
* EN 13886 (2005-03)
Food processing machinery - Cooking kettles equipped with powered stirrer and/or mixer - Safety and hygiene requirements
Số hiệu tiêu chuẩn EN 13886
Ngày phát hành 2005-03-00
Mục phân loại 67.260. Nhà máy và thiết bị công nghiệp thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế cho
DIN EN 203-2 (1995-03)
Gas heated catering equipment - Part 2: Rational use of energy; German version EN 203-2:1995
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 203-2
Ngày phát hành 1995-03-00
Mục phân loại 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 203-2-3 (2003-08) * DIN EN 203-3 (1996-09)
Thay thế bằng
DIN EN 203-2-3 (2015-04)
Lịch sử ban hành
DIN EN 203-2 (1995-03)
Gas heated catering equipment - Part 2: Rational use of energy; German version EN 203-2:1995
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 203-2
Ngày phát hành 1995-03-00
Mục phân loại 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 203-2-3 (2006-02)
Gas heated catering equipment - Part 2-3: Specific requirements - Boiling pans; German version EN 203-2-3:2005
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 203-2-3
Ngày phát hành 2006-02-00
Mục phân loại 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 203-2-3 (2015-04) * DIN EN 203-2-3 (2003-08) * DIN EN 203-3 (1996-09) * DIN EN 203-2 (1992-10) * DIN 3363 (1979-07)
Từ khóa
Catering equipment * Cauldrons * Communal residences * Convection ovens * Cooking appliances * Cooking equipment * Deep fat fryer * Definitions * Density * Effects * Electric forced convention ovens * Energy conservations * Energy consumption * Energy economics * Fuels * Gas cookers * Gaseous * Gaseous fuels * Gas-fired * Gas-powered devices * Heat requirement * Heat-up period * Hot air * Hot air device * Hotplates * Industrial economics * Instantaneous water heaters * Operational mode * Ovens (cooking appliances) * Performance testing * Pressure * Safety * Safety engineering * Safety requirements * Specification (approval) * Stability * Steam baking oven * Structural systems * Testing * Testing conditions * Tightness * Tilt * Trade * Utilization of energy * Vapours * Water heaters * Water storage heater * Impermeability * Freedom from holes
Số trang
14