Loading data. Please wait

DIN EN 203-2-7

Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries; German version EN 203-2-7:2007

Số trang: 11
Ngày phát hành: 2007-08-00

Liên hệ
This standard specify DIN EN 203-1 about requirements and testing at gas fired salamanders and rotisseries.
Số hiệu tiêu chuẩn
DIN EN 203-2-7
Tên tiêu chuẩn
Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries; German version EN 203-2-7:2007
Ngày phát hành
2007-08-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
EN 203-2-7 (2007-05), IDT * TS EN 203-2-7 (2009-04-28), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
90/396/EWG (1990-06-29)
Thay thế cho
DIN EN 203-2 (1995-03)
Gas heated catering equipment - Part 2: Rational use of energy; German version EN 203-2:1995
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 203-2
Ngày phát hành 1995-03-00
Mục phân loại 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 203-2-7 (2005-12)
Thay thế bằng
DIN EN 203-2-7 (2014-07)
Lịch sử ban hành
DIN EN 203-2 (1995-03)
Gas heated catering equipment - Part 2: Rational use of energy; German version EN 203-2:1995
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 203-2
Ngày phát hành 1995-03-00
Mục phân loại 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 203-2-7 (2007-08)
Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries; German version EN 203-2-7:2007
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 203-2-7
Ngày phát hành 2007-08-00
Mục phân loại 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 203-2-7 (2014-07) * DIN EN 203-2-7 (2005-12) * DIN EN 203-2 (1992-10) * DIN 3363 (1979-07)
Từ khóa
Catering equipment * Cauldrons * Communal residences * Convection ovens * Cooking appliances * Cooking equipment * Deep fat fryer * Definitions * Effects * Electric forced convention ovens * Energy consumption * Fuels * Gas cookers * Gaseous * Gaseous fuels * Gas-powered devices * Grills * Grills (cooking) * Heat requirement * Heat-up period * Hot air * Hot air device * Hotplates * Instantaneous water heaters * Operational instructions * Operational mode * Ovens (cooking appliances) * Performance testing * Pressure * Safety * Salamander * Specification (approval) * Steam baking oven * Testing * Testing conditions * Utilization of energy * Vapours * Water heaters * Water storage heater
Số trang
11