Loading data. Please wait

DIN EN 203-2-1

Gas heated catering equipment - Part 2-1: Specific requirements - Open burners and wok burners; German version EN 203-2-1:2005

Số trang: 18
Ngày phát hành: 2006-02-00

Liên hệ
This standard specify DIN EN 203-1 about requirements and testing at gas fired open burners and wok burners.
Số hiệu tiêu chuẩn
DIN EN 203-2-1
Tên tiêu chuẩn
Gas heated catering equipment - Part 2-1: Specific requirements - Open burners and wok burners; German version EN 203-2-1:2005
Ngày phát hành
2006-02-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
EN 203-2-1 (2005-10), IDT * TS EN 203-2-1 (2008-04-24), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
EN 631-1 (1993-09)
Materials and articles in contact with foodstuffs; catering containers; part 1: dimensions of containers
Số hiệu tiêu chuẩn EN 631-1
Ngày phát hành 1993-09-00
Mục phân loại 67.250. Nguyên liệu và vật phẩm dùng trong thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế cho
DIN EN 203-2 (1995-03)
Gas heated catering equipment - Part 2: Rational use of energy; German version EN 203-2:1995
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 203-2
Ngày phát hành 1995-03-00
Mục phân loại 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 203-2-1 (2003-08) * DIN EN 203-3 (1996-09)
Thay thế bằng
DIN EN 203-2-1 (2015-04)
Lịch sử ban hành
DIN EN 203-2 (1995-03)
Gas heated catering equipment - Part 2: Rational use of energy; German version EN 203-2:1995
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 203-2
Ngày phát hành 1995-03-00
Mục phân loại 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 203-2-1 (2006-02)
Gas heated catering equipment - Part 2-1: Specific requirements - Open burners and wok burners; German version EN 203-2-1:2005
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 203-2-1
Ngày phát hành 2006-02-00
Mục phân loại 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 203-2-1 (2015-04) * DIN EN 203-2-1 (2003-08) * DIN EN 203-3 (1996-09) * DIN EN 203-2 (1992-10) * DIN 3363 (1979-07)
Từ khóa
Atmospheric * Burners * Catering equipment * Cauldrons * Communal residences * Convection ovens * Cooking appliances * Cooking equipment * Deep fat fryer * Definitions * Effects * Electric forced convention ovens * Energy conservations * Energy consumption * Energy economics * Fuels * Gas appliances * Gas cookers * Gas stoves * Gaseous * Gaseous fuels * Gas-powered devices * Heat load * Heat requirement * Heat-up period * Hot air * Hot air device * Hotplates * Industrial economics * Instantaneous water heaters * Kitchen utensils * Monitoring of exhaust gases * Open * Operational mode * Ovens (cooking appliances) * Pans * Performance testing * Pressure * Properties * Safety * Safety engineering * Safety requirements * Saucepans * Specification (approval) * Steam baking oven * Structural systems * Testing * Testing conditions * Trade * Utilization of energy * Vapours * Water heaters * Water storage heater * Sockets * Ladles
Số trang
18