Loading data. Please wait
Gas heated catering equipment - Part 2-1: Specific requirements - Open burners and wok burners; German version EN 203-2-1:2005
Số trang: 18
Ngày phát hành: 2006-02-00
Materials and articles in contact with foodstuffs; catering containers; part 1: dimensions of containers | |
Số hiệu tiêu chuẩn | EN 631-1 |
Ngày phát hành | 1993-09-00 |
Mục phân loại | 67.250. Nguyên liệu và vật phẩm dùng trong thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Gas heated catering equipment - Part 2: Rational use of energy; German version EN 203-2:1995 | |
Số hiệu tiêu chuẩn | DIN EN 203-2 |
Ngày phát hành | 1995-03-00 |
Mục phân loại | 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Gas heated catering equipment - Part 2: Rational use of energy; German version EN 203-2:1995 | |
Số hiệu tiêu chuẩn | DIN EN 203-2 |
Ngày phát hành | 1995-03-00 |
Mục phân loại | 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Gas heated catering equipment - Part 2-1: Specific requirements - Open burners and wok burners; German version EN 203-2-1:2005 | |
Số hiệu tiêu chuẩn | DIN EN 203-2-1 |
Ngày phát hành | 2006-02-00 |
Mục phân loại | 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự |
Trạng thái | Có hiệu lực |