Loading data. Please wait
Cereals and pulses - Determination of the nitrogen content and calculation of the crude protein content - Kjeldahl method (ISO 20483:2013); German version EN ISO 20483:2013
Số trang: 20
Ngày phát hành: 2014-03-00
Cereals and cereal products - Determination of moisture content - Reference method (ISO 712:2009); German version EN ISO 712:2009 | |
Số hiệu tiêu chuẩn | DIN EN ISO 712 |
Ngày phát hành | 2010-04-00 |
Mục phân loại | 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Starches and derived products - Determination of nitrogen content by the Kjeldahl method - Titrimetric method (ISO 3188:1978); German version EN ISO 3188:1994 | |
Số hiệu tiêu chuẩn | DIN EN ISO 3188 |
Ngày phát hành | 1994-10-00 |
Mục phân loại | 67.180.20. Tinh bột và sản phẩm chế biến |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Animal feeding stuffs - Determination of nitrogen content and calculation of crude protein content - Part 1: Kjeldahl method (ISO 5983-1:2005); German version EN ISO 5983-1:2005 | |
Số hiệu tiêu chuẩn | DIN EN ISO 5983-1 |
Ngày phát hành | 2005-10-00 |
Mục phân loại | 65.120. Thức ăn gia súc |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Maize - Determination of moisture content (on milled grains and on whole grains) (ISO 6540:1980); German version EN ISO 6540:2010 | |
Số hiệu tiêu chuẩn | DIN EN ISO 6540 |
Ngày phát hành | 2010-08-00 |
Mục phân loại | 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results - Part 2: Basic method for the determination of repeatability and reproducibility of a standard measurement method (ISO 5725-2:1994 including Technical Corrigendum 1:2002) | |
Số hiệu tiêu chuẩn | DIN ISO 5725-2 |
Ngày phát hành | 2002-12-00 |
Mục phân loại | 17.020. Ðo lường và phép đo nói chung |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results - Part 3: Intermediate measures of the precision of a standard measurement method (ISO 5725-3:1994 including Technical Corrigendum 1:2001) | |
Số hiệu tiêu chuẩn | DIN ISO 5725-3 |
Ngày phát hành | 2003-02-00 |
Mục phân loại | 17.020. Ðo lường và phép đo nói chung |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results - Part 6: Use in practice of accuracy values (ISO 5725-6:1994 including Technical Corrigendum 1:2001) | |
Số hiệu tiêu chuẩn | DIN ISO 5725-6 |
Ngày phát hành | 2002-08-00 |
Mục phân loại | 17.020. Ðo lường và phép đo nói chung |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Starches and derived products; Determination of nitrogen content by the Kjeldahl method; Titrimetric method | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 3188 |
Ngày phát hành | 1978-08-00 |
Mục phân loại | 67.180.20. Tinh bột và sản phẩm chế biến |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results - Part 2: Basic method for the determination of repeatability and reproducibility of a standard measurement method | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 5725-2 |
Ngày phát hành | 1994-12-00 |
Mục phân loại | 03.120.30. Áp dụng các phương pháp thống kê 17.020. Ðo lường và phép đo nói chung |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results - Part 3: Intermediate measures of the precision of a standard measurement method | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 5725-3 |
Ngày phát hành | 1994-12-00 |
Mục phân loại | 03.120.30. Áp dụng các phương pháp thống kê 17.020. Ðo lường và phép đo nói chung |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results - Part 6: Use in practice of accuracy values | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 5725-6 |
Ngày phát hành | 1994-12-00 |
Mục phân loại | 03.120.30. Áp dụng các phương pháp thống kê 17.020. Ðo lường và phép đo nói chung |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Animal feeding stuffs - Determination of nitrogen content and calculation of crude protein content - Part 1: Kjeldahl method | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 5983-1 |
Ngày phát hành | 2005-07-00 |
Mục phân loại | 65.120. Thức ăn gia súc |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Maize; Determination of moisture content (on milled grains and on whole grains) | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 6540 |
Ngày phát hành | 1980-11-00 |
Mục phân loại | 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Pulses - Determination of moisture content - Air-oven method | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 24557 |
Ngày phát hành | 2009-10-00 |
Mục phân loại | 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Cereals and pulses - Determination of the nitrogen content and calculation of the crude protein content - Kjeldahl method (ISO 20483:2006); German version EN ISO 20483:2006 | |
Số hiệu tiêu chuẩn | DIN EN ISO 20483 |
Ngày phát hành | 2007-02-00 |
Mục phân loại | 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Cereals and pulses - Determination of the nitrogen content and calculation of the crude protein content - Kjeldahl method (ISO 20483:2013); German version EN ISO 20483:2013 | |
Số hiệu tiêu chuẩn | DIN EN ISO 20483 |
Ngày phát hành | 2014-03-00 |
Mục phân loại | 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Cereals and pulses - Determination of the nitrogen content and calculation of the crude protein content - Kjeldahl method (ISO 20483:2006); German version EN ISO 20483:2006 | |
Số hiệu tiêu chuẩn | DIN EN ISO 20483 |
Ngày phát hành | 2007-02-00 |
Mục phân loại | 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến |
Trạng thái | Có hiệu lực |