Loading data. Please wait

DIN EN ISO 20483

Cereals and pulses - Determination of the nitrogen content and calculation of the crude protein content - Kjeldahl method (ISO 20483:2013); German version EN ISO 20483:2013

Số trang: 20
Ngày phát hành: 2014-03-00

Liên hệ
This document specifies a method for the determination of the nitrogen content of cereals, pulses and derived products, according to the Kjeldahl method, and a method for calculating the crude protein content. The method does not distinguish between protein nitrogen and non-protein nitrogen. If it is important to determine the non-protein nitrogen content, an appropriate method should be applied.
Số hiệu tiêu chuẩn
DIN EN ISO 20483
Tên tiêu chuẩn
Cereals and pulses - Determination of the nitrogen content and calculation of the crude protein content - Kjeldahl method (ISO 20483:2013); German version EN ISO 20483:2013
Ngày phát hành
2014-03-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
EN ISO 20483 (2013-12), IDT * ISO 20483 (2013-12), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
DIN EN ISO 712 (2010-04)
Cereals and cereal products - Determination of moisture content - Reference method (ISO 712:2009); German version EN ISO 712:2009
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN ISO 712
Ngày phát hành 2010-04-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN ISO 3188 (1994-10)
Starches and derived products - Determination of nitrogen content by the Kjeldahl method - Titrimetric method (ISO 3188:1978); German version EN ISO 3188:1994
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN ISO 3188
Ngày phát hành 1994-10-00
Mục phân loại 67.180.20. Tinh bột và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN ISO 5983-1 (2005-10)
Animal feeding stuffs - Determination of nitrogen content and calculation of crude protein content - Part 1: Kjeldahl method (ISO 5983-1:2005); German version EN ISO 5983-1:2005
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN ISO 5983-1
Ngày phát hành 2005-10-00
Mục phân loại 65.120. Thức ăn gia súc
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN ISO 6540 (2010-08)
Maize - Determination of moisture content (on milled grains and on whole grains) (ISO 6540:1980); German version EN ISO 6540:2010
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN ISO 6540
Ngày phát hành 2010-08-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN ISO 5725-2 (2002-12)
Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results - Part 2: Basic method for the determination of repeatability and reproducibility of a standard measurement method (ISO 5725-2:1994 including Technical Corrigendum 1:2002)
Số hiệu tiêu chuẩn DIN ISO 5725-2
Ngày phát hành 2002-12-00
Mục phân loại 17.020. Ðo lường và phép đo nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN ISO 5725-3 (2003-02)
Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results - Part 3: Intermediate measures of the precision of a standard measurement method (ISO 5725-3:1994 including Technical Corrigendum 1:2001)
Số hiệu tiêu chuẩn DIN ISO 5725-3
Ngày phát hành 2003-02-00
Mục phân loại 17.020. Ðo lường và phép đo nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN ISO 5725-6 (2002-08)
Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results - Part 6: Use in practice of accuracy values (ISO 5725-6:1994 including Technical Corrigendum 1:2001)
Số hiệu tiêu chuẩn DIN ISO 5725-6
Ngày phát hành 2002-08-00
Mục phân loại 17.020. Ðo lường và phép đo nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 3188 (1978-08)
Starches and derived products; Determination of nitrogen content by the Kjeldahl method; Titrimetric method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 3188
Ngày phát hành 1978-08-00
Mục phân loại 67.180.20. Tinh bột và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 5725-2 (1994-12)
Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results - Part 2: Basic method for the determination of repeatability and reproducibility of a standard measurement method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5725-2
Ngày phát hành 1994-12-00
Mục phân loại 03.120.30. Áp dụng các phương pháp thống kê
17.020. Ðo lường và phép đo nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 5725-3 (1994-12)
Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results - Part 3: Intermediate measures of the precision of a standard measurement method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5725-3
Ngày phát hành 1994-12-00
Mục phân loại 03.120.30. Áp dụng các phương pháp thống kê
17.020. Ðo lường và phép đo nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 5725-6 (1994-12)
Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results - Part 6: Use in practice of accuracy values
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5725-6
Ngày phát hành 1994-12-00
Mục phân loại 03.120.30. Áp dụng các phương pháp thống kê
17.020. Ðo lường và phép đo nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 5983-1 (2005-07)
Animal feeding stuffs - Determination of nitrogen content and calculation of crude protein content - Part 1: Kjeldahl method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5983-1
Ngày phát hành 2005-07-00
Mục phân loại 65.120. Thức ăn gia súc
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6540 (1980-11)
Maize; Determination of moisture content (on milled grains and on whole grains)
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6540
Ngày phát hành 1980-11-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 24557 (2009-10)
Pulses - Determination of moisture content - Air-oven method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 24557
Ngày phát hành 2009-10-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN ISO 24333 (2010-04) * ISO 712 (2009-11) * ISO 1871 (2009-09) * ISO 24333 (2009-12) * ICC 105/2
Thay thế cho
DIN EN ISO 20483 (2007-02)
Cereals and pulses - Determination of the nitrogen content and calculation of the crude protein content - Kjeldahl method (ISO 20483:2006); German version EN ISO 20483:2006
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN ISO 20483
Ngày phát hành 2007-02-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN ISO 20483 (2012-07)
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
DIN EN ISO 20483 (2014-03)
Cereals and pulses - Determination of the nitrogen content and calculation of the crude protein content - Kjeldahl method (ISO 20483:2013); German version EN ISO 20483:2013
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN ISO 20483
Ngày phát hành 2014-03-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN ISO 20483 (2007-02)
Cereals and pulses - Determination of the nitrogen content and calculation of the crude protein content - Kjeldahl method (ISO 20483:2006); German version EN ISO 20483:2006
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN ISO 20483
Ngày phát hành 2007-02-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN ISO 20483 (2012-07) * DIN EN ISO 20483 (2005-05)
Từ khóa
Agricultural products * Cereal food products * Cereals * Chemical analysis and testing * Crude proteins * Dangerous chemicals * Dangerous materials * Definitions * Determination of content * Food products * Handling * Health protection * Inter-laboratory tests * Interpretations * Kjeldahl * Kjeldahls method * Laboratory tests * Laboratory ware * Mathematical calculations * Nitrogen * Nitrogen content * Occupational safety * Protein content * Proteins * Pulses (crops) * Reagents * Ring tests * Sampling methods * Test report * Workplace safety
Số trang
20