Loading data. Please wait

DIN EN ISO 712

Cereals and cereal products - Determination of moisture content - Reference method (ISO 712:2009); German version EN ISO 712:2009

Số trang: 23
Ngày phát hành: 2010-04-00

Liên hệ
This International Standard specifies a routine reference method for the determination of the moisture content of cereals and cereal products.
Số hiệu tiêu chuẩn
DIN EN ISO 712
Tên tiêu chuẩn
Cereals and cereal products - Determination of moisture content - Reference method (ISO 712:2009); German version EN ISO 712:2009
Ngày phát hành
2010-04-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BVL L 15.00-6 (2011-06), IDT * BVL L 16.02-2 (2011-06), IDT * EN ISO 712 (2009-11), IDT * ISO 712 (2009-11), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 3310-1 (2000-07)
Test sieves - Technical requirements and testing - Part 1: Test sieves of metal wire cloth
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 3310-1
Ngày phát hành 2000-07-00
Mục phân loại 19.120. Phân tích cỡ hạt. Rây (sàng)
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 5725-1 (1994-12)
Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results - Part 1: General principles and definitions
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5725-1
Ngày phát hành 1994-12-00
Mục phân loại 01.040.17. Ðo lường và phép đo. Hiện tượng vật lý (Từ vựng)
01.040.19. Thử nghiệm (Từ vựng)
17.020. Ðo lường và phép đo nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 5725-2 (1994-12)
Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results - Part 2: Basic method for the determination of repeatability and reproducibility of a standard measurement method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5725-2
Ngày phát hành 1994-12-00
Mục phân loại 03.120.30. Áp dụng các phương pháp thống kê
17.020. Ðo lường và phép đo nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 5725-6 (1994-12)
Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results - Part 6: Use in practice of accuracy values
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5725-6
Ngày phát hành 1994-12-00
Mục phân loại 03.120.30. Áp dụng các phương pháp thống kê
17.020. Ðo lường và phép đo nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6540 (1980-11)
Maize; Determination of moisture content (on milled grains and on whole grains)
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6540
Ngày phát hành 1980-11-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 24557 (2009-10)
Pulses - Determination of moisture content - Air-oven method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 24557
Ngày phát hành 2009-10-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 24333 (2009-12)
Thay thế cho
DIN 10350 (1967-09)
Determination of moisture in cereals and cereal products
Số hiệu tiêu chuẩn DIN 10350
Ngày phát hành 1967-09-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN ISO 712 (2007-12)
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
DIN EN ISO 712 (2010-04)
Cereals and cereal products - Determination of moisture content - Reference method (ISO 712:2009); German version EN ISO 712:2009
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN ISO 712
Ngày phát hành 2010-04-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN 10350 (1967-09)
Determination of moisture in cereals and cereal products
Số hiệu tiêu chuẩn DIN 10350
Ngày phát hành 1967-09-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN ISO 712 (2007-12)
Từ khóa
Agricultural products * Agriculture * Cereal food products * Cereal products * Cereals * Content * Definitions * Dehydration * Determination * Determination of content * Determination procedures * Drying * Food inspection * Instruments * Interpretations * Measurement of humidity * Moisture * Moisture contents * Ovens * Plant products * Precision * Reference methods * Routine tests * Sampling methods * Specimen preparation * Testing * Vegetable * Sample preparation
Số trang
23