Loading data. Please wait

ISO 6540

Maize; Determination of moisture content (on milled grains and on whole grains)

Số trang: 11
Ngày phát hành: 1980-11-00

Liên hệ
A section one specifies the reference method. It consists in grinding of sample, if necessery, after pre-conditioning, if required, then drying of a test portion at a temperature between 130 and 133 C under conditions which enable a result to be obtained which is in agreement with that obtained by the absolute method ( prescribed in an annex). A section two specifies the routine method on whole grains. It consists in drying of whole grains for 38 h at a temperature between 130 and 133 C.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 6540
Tên tiêu chuẩn
Maize; Determination of moisture content (on milled grains and on whole grains)
Ngày phát hành
1980-11-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN EN ISO 6540 (2010-08), IDT * DIN EN ISO 6540 (2009-11), IDT * BS 4317-15 (1981-04-30), IDT * BS EN ISO 6540 (2010-05-31), IDT * GB/T 10362 (2008), MOD * EN ISO 6540 (2010-04), IDT * FprEN ISO 6540 (2009-11), IDT * NF V03-708 (1976-03-01), IDT * NF V03-708 (2010-07-01), IDT * V03-738PR, IDT * SN EN ISO 6540 (2010-07), IDT * OENORM EN ISO 6540 (2010-07-15), IDT * OENORM EN ISO 6540 (2009-12-15), IDT * PN-EN ISO 6540 (2010-06-29), IDT * PN-ISO 6540 (1994-10-03), IDT * SS-EN ISO 6540 (2010-04-20), IDT * UNE-EN ISO 6540 (2010-09-29), IDT * GOST 29305 (1992), IDT * TS EN ISO 6540 (1983-04-28), IDT * NP-516 (1983), MOD * UNI EN ISO 6540:2010 (2010-07-01), IDT * STN EN ISO 6540 (1993-01-01), IDT * CSN ISO 6540 (1993-01-01), IDT * DS/EN ISO 6540 (2010-08-30), IDT * NEN-EN-ISO 6540:2010 en (2010-04-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 6540 (1980-11)
Maize; Determination of moisture content (on milled grains and on whole grains)
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6540
Ngày phát hành 1980-11-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Cereals * Crushing tests * Definitions * Determination of content * Determination of moisture * Maize * Methods of calculation * Moisture * Moisture contents * Powdered * Reference methods * Routine tests * Test equipment * Water
Số trang
11