Loading data. Please wait

DIN EN ISO 3188

Starches and derived products - Determination of nitrogen content by the Kjeldahl method - Titrimetric method (ISO 3188:1978); German version EN ISO 3188:1994

Số trang: 6
Ngày phát hành: 1994-10-00

Liên hệ
This document specifies a titrimetric method for the determination of the nitrogen content by the Kjeldahl method. The method is applicable if the nitrogen content is greater than 0,01 % (m/m).
Số hiệu tiêu chuẩn
DIN EN ISO 3188
Tên tiêu chuẩn
Starches and derived products - Determination of nitrogen content by the Kjeldahl method - Titrimetric method (ISO 3188:1978); German version EN ISO 3188:1994
Ngày phát hành
1994-10-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
EN ISO 3188 (1994-08), IDT * ISO 3188 (1978-08), IDT * SN EN ISO 3188 (1994), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 1871 (1975-12)
Agricultural food products; General directions for the determination of nitrogen by the Kjeldahl method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 1871
Ngày phát hành 1975-12-00
Mục phân loại 67.050. Phương pháp thử và phân tích thực phẩm nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 5378 (1978-06)
Starches and derived products; Determination of nitrogen content by the Kjeldahl method; Spectrophotometric method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5378
Ngày phát hành 1978-06-00
Mục phân loại 67.180.20. Tinh bột và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN ISO 1227 (1987-01) * ISO 1227 ADD 2
Thay thế cho
DIN 10303-2 (1980-12)
Analysis of starch and starch products; determination of nitrogen content, titrimetric method
Số hiệu tiêu chuẩn DIN 10303-2
Ngày phát hành 1980-12-00
Mục phân loại 67.180.20. Tinh bột và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
DIN EN ISO 3188 (1994-10)
Starches and derived products - Determination of nitrogen content by the Kjeldahl method - Titrimetric method (ISO 3188:1978); German version EN ISO 3188:1994
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN ISO 3188
Ngày phát hành 1994-10-00
Mục phân loại 67.180.20. Tinh bột và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN 10303-2 (1980-12)
Analysis of starch and starch products; determination of nitrogen content, titrimetric method
Số hiệu tiêu chuẩn DIN 10303-2
Ngày phát hành 1980-12-00
Mục phân loại 67.180.20. Tinh bột và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Chemical analysis and testing * Chemical reactions * Definitions * Derivatives * Determination * Determination of content * Distillation * Food products * Hydrolysis * Instruments * Kjeldahls method * Methods * Nitrogen * Nitrogen content * Proteins * Starch products * Starches * Testing * Titration * Volumetric analysis * Procedures * Bushings * Chemicals * Interpretations * Content * Processes
Số trang
6