Loading data. Please wait

ISO 1871

Agricultural food products; General directions for the determination of nitrogen by the Kjeldahl method

Số trang: 5
Ngày phát hành: 1975-12-00

Liên hệ
Application to products containing only nitrogenous copounds which are directly determinable by the Kjeldahl method. The method consists in destructing of organic matter by sulphuric acid in the presence of a catalyst, rendering of the reaction product alkaline, distillation and titration of the liberated ammonia.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 1871
Tên tiêu chuẩn
Agricultural food products; General directions for the determination of nitrogen by the Kjeldahl method
Ngày phát hành
1975-12-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
NF V03-050 (1970-09-01), IDT * NP-913 (1982), IDT * SFS 4938 ISO 1871 (1983), IDT * STN 56 0020 (1987-03-02), IDT * STN ISO 1871 (1997-08-01), IDT * CSN ISO 1871 (1994-03-01), IDT * JS 1543 (2003-12-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO 1871 (2009-09)
Lịch sử ban hành
ISO 1871 (1975-12)
Agricultural food products; General directions for the determination of nitrogen by the Kjeldahl method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 1871
Ngày phát hành 1975-12-00
Mục phân loại 67.050. Phương pháp thử và phân tích thực phẩm nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 1871 (2009-09)
Từ khóa
Agricultural products * Chemical analysis and testing * Determination of content * Food products * Kjeldahls method * Nitrogen
Số trang
5