Loading data. Please wait
Food products. Methods for detection and quantity determination of coliformes
Số trang: 10
Ngày phát hành: 1993-00-00
Microbiology; General guidance for the enumeration of coliforms; Most probable number technique at 30 degrees C | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 4831 |
Ngày phát hành | 1978-08-00 |
Mục phân loại | 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology; General guidance for enumeration of coliforms; Colony count technique at 30 degrees C | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 4832 |
Ngày phát hành | 1978-02-00 |
Mục phân loại | 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Food-stuffs and food additives. Preparation of samples for microbiological analyses | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 26669 |
Ngày phát hành | 1985-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Food products. Methods for cultivation of microorganisms | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 26670 |
Ngày phát hành | 1991-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Food products. Methods for detection and quantity determination of coliformes | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST R 50474 |
Ngày phát hành | 1993-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |