Loading data. Please wait

ISO 4832

Microbiology; General guidance for enumeration of coliforms; Colony count technique at 30 degrees C

Số trang: 4
Ngày phát hành: 1978-02-00

Liên hệ
The method consists in preparing of two poured plates, using a specified culture medium, and using a specified test sample, further preparation of other pairs of poured plates, under the same conditions, using decimal dilutions of the test sample. Then incubation of the plates at 30 C for 24 h, and calculation of the number of micro-organisms per millilitre or per gram of sample from the number of colonies obtained in selected plates
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 4832
Tên tiêu chuẩn
Microbiology; General guidance for enumeration of coliforms; Colony count technique at 30 degrees C
Ngày phát hành
1978-02-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BS 5763-2 (1979-10-31), NEQ * NF V08-015 (1978-11-01), IDT * TS 7569 (1989-11-07), IDT * UNI ISO 4832 (1988), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO 4832 (1991-03)
Microbiology; general guidance for the enumeration of coliforms; colony count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4832
Ngày phát hành 1991-03-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 4832 (2006-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of coliforms - Colony-count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4832
Ngày phát hành 2006-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 4832 (1991-03)
Microbiology; general guidance for the enumeration of coliforms; colony count technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4832
Ngày phát hành 1991-03-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 4832 (1978-02)
Microbiology; General guidance for enumeration of coliforms; Colony count technique at 30 degrees C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4832
Ngày phát hành 1978-02-00
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Animal products * Bacteria * Coliform bacteria * Colony count techniques * Counting * Food products * Microbiological analysis * Microbiology
Số trang
4