Loading data. Please wait

ISO 4833

Microbiology; general guidance for the enumeration of micro-organisms; colony count technique at 30 °C

Số trang: 5
Ngày phát hành: 1991-03-00

Liên hệ
This second edition cancels and replaces the first edition (ISO 4833:1978). It is intended to provide general guidance for the examination of products not dealt with by existing International Standards. These guidelines may not be appropriate for some products in every detail, and for some other products it may be necessary to use different methods. Gives references, and the definition of the term micro-organisms. Specifies principle, culture media and dilution fluid, apparatus and glassware, sampling, preparation of the test sample, procedure, expression of results and test report.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 4833
Tên tiêu chuẩn
Microbiology; general guidance for the enumeration of micro-organisms; colony count technique at 30 °C
Ngày phát hành
1991-03-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BS 5763-1 (1991-06-28), IDT * NF V08-011 (1991-07-01), IDT * STN ISO 4833 (1997-11-01), IDT * SANS 4833:1991 * SABS ISO 4833:1991 (1997-07-15), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 6887 (1983-06) * ISO 7218 (1985-09)
Thay thế cho
ISO 4833 (1978-02)
Microbiology; General guidance for enumeration of micro-organisms; Colony count technique at 30 degrees C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4833
Ngày phát hành 1978-02-00
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/DIS 4833 (1989-04)
Thay thế bằng
ISO 4833 (2003-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Colony-count technique at 30 °C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4833
Ngày phát hành 2003-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 4833-2 (2013-09)
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 2: Colony count at 30 degrees C by the surface plating technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4833-2
Ngày phát hành 2013-09-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
65.120. Thức ăn gia súc
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 4833-1 (2013-09)
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 1: Colony count at 30 degrees C by the pour plate technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4833-1
Ngày phát hành 2013-09-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
65.120. Thức ăn gia súc
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 4833 (2003-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Colony-count technique at 30 °C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4833
Ngày phát hành 2003-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 4833 (1991-03)
Microbiology; general guidance for the enumeration of micro-organisms; colony count technique at 30 °C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4833
Ngày phát hành 1991-03-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 4833 (1978-02)
Microbiology; General guidance for enumeration of micro-organisms; Colony count technique at 30 degrees C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4833
Ngày phát hành 1978-02-00
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/DIS 4833 (1989-04)
Từ khóa
Agricultural products * Animal feed * Food products * Microbiological analysis * Microbiology * Microcolony counts * Microorganisms * Testing * Tests * Determination
Số trang
5