Loading data. Please wait

ISO 4833-1

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 1: Colony count at 30 degrees C by the pour plate technique

Số trang: 9
Ngày phát hành: 2013-09-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 4833-1
Tên tiêu chuẩn
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 1: Colony count at 30 degrees C by the pour plate technique
Ngày phát hành
2013-09-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN EN ISO 4833-1 (2013-12), IDT * ABNT NBR ISO 4833-1 (2015-02-05), IDT * BS EN ISO 4833-1 (2013-10-31), IDT * EN ISO 4833-1 (2013-09), IDT * NF V08-011-1 (2013-10-11), IDT * OENORM EN ISO 4833-1 (2013-11-15), IDT * SS-EN ISO 4833-1 (2013-09-25), IDT * UNE-EN ISO 4833-1 (2014-02-05), IDT * UNI EN ISO 4833-1:2013 (2013-10-03), IDT * STN EN ISO 4833-1 (2014-05-01), IDT * CSN EN ISO 4833-1 (2014-04-01), IDT * DS/EN ISO 4833-1 (2013-10-04), IDT * NEN-EN-ISO 4833-1:2013 en (2013-09-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 6887-1 (1999-02) * ISO 6887-2 (2003-07) * ISO 6887-3 (2003-08) * ISO 6887-4 (2003-08) * ISO 6887-4 Technical Corrigendum 1 (2004-10) * ISO 6887-4 AMD 1 (2011-10) * ISO 6887-5 (2010-08) * ISO 6887-6 (2013-03) * ISO 7218 (2007-08) * ISO 11133 (2014-05)
Thay thế cho
ISO 4833 (2003-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Colony-count technique at 30 °C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4833
Ngày phát hành 2003-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 4833-1 (2013-04)
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 4833-1 (2013-09)
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 1: Colony count at 30 degrees C by the pour plate technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4833-1
Ngày phát hành 2013-09-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
65.120. Thức ăn gia súc
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 4833 (2003-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Colony-count technique at 30 °C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4833
Ngày phát hành 2003-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 4833 (1991-03)
Microbiology; general guidance for the enumeration of micro-organisms; colony count technique at 30 °C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4833
Ngày phát hành 1991-03-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 4833 (1978-02)
Microbiology; General guidance for enumeration of micro-organisms; Colony count technique at 30 degrees C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4833
Ngày phát hành 1978-02-00
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 4833-1 (2013-04) * ISO/DIS 4833-1 (2012-02) * ISO/FDIS 4833 (2002-09) * ISO/DIS 4833 (2001-06) * ISO/DIS 4833 (1989-04)
Từ khóa
Agricultural products * Animal feed * Bacteria * Bioassay * Colony count techniques * Culture media * Definitions * Equipment * Food inspection * Food products * Horizontal * Incubation * Investigations * Laboratories * Laboratory tests * Microbiological analysis * Microbiology * Microcolony counts * Microorganisms * Plates * Quality control * Sampling methods * Specification (approval) * Testing * Validation * Verification * Panels * Tiles * Planks * Boards * Biological tests * Sheets
Số trang
9