Loading data. Please wait

ISO 4833

Microbiology; General guidance for enumeration of micro-organisms; Colony count technique at 30 degrees C

Số trang: 4
Ngày phát hành: 1978-02-00

Liên hệ
The method consists in preparing of two poured plates, using a specified culture medium, and using a specified test sample, further preparation of other pairs of poured plates, under the same conditions, using decimal dilutions of the test sample. Then aerobic incubation of the plates at 30 C for 72 h, and calculation of the number of micro-organisms per millilitre or per gram of sample from the number of colonies obtained in selected plates.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 4833
Tên tiêu chuẩn
Microbiology; General guidance for enumeration of micro-organisms; Colony count technique at 30 degrees C
Ngày phát hành
1978-02-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BS 5763-1 (1979-10-31), NEQ * NF V08-011 (1978-11-01), IDT * TS 7703 (1989-12-12), IDT * NP (1995), IDT * NP-1409, MOD * NP-3278, IDT * UNI ISO 4833 (1988), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO 4833 (1991-03)
Microbiology; general guidance for the enumeration of micro-organisms; colony count technique at 30 °C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4833
Ngày phát hành 1991-03-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 4833-2 (2013-09)
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 2: Colony count at 30 degrees C by the surface plating technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4833-2
Ngày phát hành 2013-09-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
65.120. Thức ăn gia súc
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 4833-1 (2013-09)
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 1: Colony count at 30 degrees C by the pour plate technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4833-1
Ngày phát hành 2013-09-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
65.120. Thức ăn gia súc
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 4833 (2003-02)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Colony-count technique at 30 °C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4833
Ngày phát hành 2003-02-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 4833 (1991-03)
Microbiology; general guidance for the enumeration of micro-organisms; colony count technique at 30 °C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4833
Ngày phát hành 1991-03-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 4833 (1978-02)
Microbiology; General guidance for enumeration of micro-organisms; Colony count technique at 30 degrees C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4833
Ngày phát hành 1978-02-00
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Animal products * Bacteria * Colony count techniques * Counting * Food products * Microbiological analysis * Microbiology * Microorganisms
Số trang
4