Loading data. Please wait

ISO 6391

Meat and meat products; enumeration of Escherichia coli; colony count technique at 44 °C using membranes

Số trang: 5
Ngày phát hành: 1988-11-00

Liên hệ
The method will detect both typical E. coli and lactose non fermenting oder anaerogenic variants. The method in general requires three successive stages: 1. resuscitation, i. e. inoculation of a specified quantity of a test sample onto special prepared cellulose acetate membranes; 2. isolation, i. e. transfer of the membranes to tryptonebile agar; 3. detection, i. e. demonstration by the production of indole by each colony.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 6391
Tên tiêu chuẩn
Meat and meat products; enumeration of Escherichia coli; colony count technique at 44 °C using membranes
Ngày phát hành
1988-11-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BS 5763-13 (1989-11-30), MOD * TS 8125 (1990-03-13), IDT * CSN ISO 6391 (1995-02-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 3100-1 (1975-07)
Meat and meat products; Sampling; Part 1 :
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 3100-1
Ngày phát hành 1975-07-00
Mục phân loại 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 3100-2 (1988-07)
Meat and meat products - Sampling and preparation of test samples - Part 2: Preparation of test samples for microbiological examination
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 3100-2
Ngày phát hành 1988-07-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6887 (1983-06)
Microbiology; General guidance for the preparation of dilutions for microbiological examination
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887
Ngày phát hành 1983-06-00
Mục phân loại 07.100.01. Vi sinh vật nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO 6391 (1997-12)
Meat and meat products - Enumeration of Escherichia coli - Colony-count technique at 44 °C using membranes
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6391
Ngày phát hành 1997-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 6391 (1997-12)
Meat and meat products - Enumeration of Escherichia coli - Colony-count technique at 44 °C using membranes
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6391
Ngày phát hành 1997-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6391 (1988-11)
Meat and meat products; enumeration of Escherichia coli; colony count technique at 44 °C using membranes
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6391
Ngày phát hành 1988-11-00
Mục phân loại 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Bacteria * Bacteria count methods * Determination * Food products * Meat * Meat products * Microbiological analysis * Microorganisms * Testing * Tests
Số trang
5