Loading data. Please wait

ISO 8586-1

Sensory analysis; general guidance for the selection, training and monitoring of assessors; part 1: selected assessors

Số trang: 15
Ngày phát hành: 1993-03-00

Liên hệ
Supplements the information given in ISO 6658. The entire process includes recruitment, preliminary screening and initiation; training in general principles and methods; selection for particular purposes; monitoring performance; possible training as expert assessors.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 8586-1
Tên tiêu chuẩn
Sensory analysis; general guidance for the selection, training and monitoring of assessors; part 1: selected assessors
Ngày phát hành
1993-03-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN 10961 (1996-08), MOD * DIN 10961 (1994-10), NEQ * DIN 10961-1 (1986-11), MOD * DIN 10961-2 (1986-11), MOD * BVL L 00.90-10 (1997-09), MOD * BS 7667-1 (1993-05-15), IDT * GB/T 16291.1 (2012), MOD * NF V09-003-1 (1993-06-01), IDT * PN-ISO 8586-1 (1996-12-30), IDT * UNE 87024-1 (1995-07-24), IDT * GOST ISO 8586-1 (2011), IDT * GOST R ISO 8586-1 (2008), IDT * CSN ISO 8586-1 (2002-12-01), IDT * NEN-ISO 8586-1:2012 en (2012-08-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 4120 (1983-11)
Sensory analysis; Methodology; Triangular test
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4120
Ngày phát hành 1983-11-00
Mục phân loại 67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 4121 (1987-12)
Sensory analysis; Methodology; Evaluation of food products by methods using scales
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4121
Ngày phát hành 1987-12-00
Mục phân loại 67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 5492 (1992-01)
Sensory analysis; vocabulary
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5492
Ngày phát hành 1992-01-00
Mục phân loại 01.040.67. Thực phẩm (Từ vựng)
67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6658 (1985-06)
Sensory analysis; Methodology; General guidance
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6658
Ngày phát hành 1985-06-00
Mục phân loại 67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế cho
ISO/DIS 8586-1 (1991-10)
Thay thế bằng
ISO 8586 (2012-12)
Sensory analysis - General guidelines for the selection, training and monitoring of selected assessors and expert sensory assessors
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 8586
Ngày phát hành 2012-12-00
Mục phân loại 03.100.30. Quản lý nguồn nhân lực
67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 8586 (2012-12)
Sensory analysis - General guidelines for the selection, training and monitoring of selected assessors and expert sensory assessors
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 8586
Ngày phát hành 2012-12-00
Mục phân loại 03.100.30. Quản lý nguồn nhân lực
67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 8586-1 (1993-03)
Sensory analysis; general guidance for the selection, training and monitoring of assessors; part 1: selected assessors
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 8586-1
Ngày phát hành 1993-03-00
Mục phân loại 67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/DIS 8586-1 (1991-10) * ISO/DIS 8586-1 (1989-03)
Từ khóa
Examination (quality assurance) * Food products * Personnel * Selection * Sensory analysis (food) * Testing * Testing personnel * Training
Mục phân loại
Số trang
15